Χάθηκε γάτα στη Νέα Μάκρη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Κrisnamurti

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κrisnamurti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γειά σας και από εμένα...Την Δευτέρα το βράδυ έχασα την γατούλα μου την Pretty...Eίναι 14 μηνών,μικρόσωμη και στο χρώμα μαύρη με καφέ...Έχει επίσης 2 κουδουνάκια στον λαιμό...Φάγαμε τον τόπο με την οικογένειά μου να τήν βρούμε,αλλά τζίφος...Είμαι πολύ απελπισμένος...Πιστεύω ότι η γατούλα μου ψόφησε,αλλά από την στιγμή που δεν βρήκαμε το πτώμα της,η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...Όποιος δεί κάτι,το παραμικρό,έστω και να νόμιζε ότι τήν είδε ας επικοινωνήσει στο 6978980651 ό,τι ώρα και να'ναι...Ανταποκρίνεται στο όνομά της...Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... DSC00048.JPGDSC00384.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00048.JPG
    DSC00048.JPG
    458,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00384.jpg
    DSC00384.jpg
    414,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSC00048.JPG
    DSC00048.JPG
    458,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00384.jpg
    DSC00384.jpg
    414,7 KB · Εμφανίσεις: 50
Είχατε κάποιο νεότερο από τη μικρή σας; Ό,τι καλύτερο εύχομαι, να την έχετε και πάλι σύντομα στην αγκαλιά σας... :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα γύρισε την Παρασκευή το πρωί...Όλα κομπλέ...Ήρθε σε εξαιρετική κατάσταση...Όλα πήγανε καλά...:)

Μπράβο το μικράκι σας! Χαίρομαι πάρα πολύ! :bigarmhug

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back