Χάθηκε γάτος στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!

• Thread starter Thread starter dudu
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dudu

Νεοφερμένο μέλος

Ο dudu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Χαθηκε(4 μερες τωρα) στην περιοχη της Νεας φιλαδελφειας γατος γκρι-τιγρε,μεσαιου μεγεθους με λευκο πιγουνι και με χαρακτηρηστικο κοκκινο λουρακι με κουδουνακι που κανει εναν διακρητικο ηχο κοντα στο Α.Τ. Νεας Φιλ/φειας και προς την λεωφορο Δεκελειας.Αν κανεις τον δει η εστω καποιον που να μοιαζει στην περιγραφη εστω και στο ελαχιστο παρακαλω ας επικοινωνησει στο 6942063728
https://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/DSC00324.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00324.jpg
    DSC00324.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 366
Απάντηση: Χαθηκε γατος στην Νεα Φιλαδελφεια!!!!

ελπιζω να βρεθει ο γατουλης...αυτο που εχω δει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα,ειναι οι αφισες(αν δεν εχετε βαλει δηλαδη)..βαλτε σε οσα περισσοτερα σημεια μπορειτε στην περιοχη..καλη τυχη..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποσες μερες εχει παρατηρηθει οτι επιστρεφουν κατα την περιοδο του ζευγαρωματος?
Αφισες θα μπουν αυριο........δεν το σκεφτηκα μεσα στην τρομαρα μου.Πρεπει να εχω κανει και 20 χλμ ποδαροδρομο αυτες τις μερες στην περιοχη γυρω απο το σπιτι μου και σε ακτινα 7 οικοδομικων τετραγωνων,εχω ξετρυπωσει οτι γατα υπαρχει αλλα αυτος αφαντος.Κυκλοφορω σαν το φαντασμα μετα τις 12 το βραδυ στην περιοχη επειδη δεν εχει πολυ κινηση και θορυβο μηπως και ακουσω το κουδουνακι του.....!!Σε λιγο παλι θα παρω τους δρομους.

Απάντηση: Χαθηκε γατος στην Νεα Φιλαδελφεια!!!!

τι να σου πω..δεν γνωριζω...δυστυχως οταν ειναι αστειρωτοι..ειναι δεδομενο οτι την κανουν...:/:

Πιστευετε οτι αν ενας γατος ειναι σε αποσταση 6 οικοδομικων τετραγωνων μακρυα απο το σπιτι του μπορει να επιστρεψει?
Ρωταω γιατι με πηρε καποια κοπελα τηλεφωνο και ειπε οτι ειδε καποιον που του μοιαζει και φοραει και κοκκινο λουρακι αλλα χωρις κουδουνακι(μπορει να του εφυγε......)περιπου 6 τετραγωνα μακρυα.Εψαξα αλλα τιποτα,αυριο παλι θα ψαχνουμε μεχρι τελικης πτωσεως!!!

την ικανοτητα αυτη ναι,,την εχουν οι γατες...αλλα το θεμα ειναι..θα θελησει να το κανει;..πηγες σε εκεινο το σημειο που σου ειπαν;;γιατι μαλλον αυτο πρεπει να κανεις..:)

υγ...α..συγνωμη..δεν ειδα οτι το εχεις κανει ήδη...:)

To αν μπορει να γυρισει εξαρταται απο το αν εχει ξαναβγει εξω,αν εβγαινε συχνα κτλ. και αυτο παλι δεν ειναι κανονας.
Αφισσακια παντου σε καθε κολονα,ποδαροδρομος με κονσερβες,κουραγιο πολυ και θετικες σκεψεις!

Αφισακια βγηκαν,γεμισε ο τοπος,ο ποδαροδρομος δεν μας φοβιζει!!!!!!!!!!
Εξω εβγαινε καθε μερα,ειναι πολυ εξοικιωμενος με τον δρομο και πολυ πονηρος!!!!Σε αυτο πονταρω πολυ και πιστευω οτι ειναι καλα και δεν του εχει συμβει τιποτα!!

Πρεπει οπωσδηποτε να τον στειρωσετε.

Τελικα βρηκα τον γατο τον οποιο μου ειπανε οτι ειδαν και μοιαζει με τον δικο μου αλλα δεν ηταν αυτος.Ο συγκεκριμενος ειναι του σπιτιου στο οποιο τον ειδαν και οχι αδεσποτος.
Το χαστουκι ηταν δυνατο,ειχα την ελπιδα οτι θα τον βρω αλλα παγωσα μολις ειδα οτι δεν ειναι αυτος.............
Συνεχιζουμε,ομως τα πραγματα ειναι μαλλον δυσκολα....

κριμα..πολυ κριμα...ελπιζω να τον βρειτε.Αυτο ειναι το κακο με τις γατες που βγαινουν και εκτος σπιτιου δυστυχως...υπαρχουν πολλοι κινδυνοι...:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back