Χάθηκε γάτος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

YukiKuran

Νεοφερμένο μέλος

Η YukiKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ιθάκη (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Χάθηκε ο γάτος μας κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Βιοφιαλ (Ίλιον) σχετικά κοντά στην λεωφόρο Πετρουπόλεως, ακούει στο όνομα Μάο και είναι σχεδόν 1 έτους. Το τρίχωμά του είναι γκρί με άσπρο τιγρέ.Τη μέρα που χάθηκε φορούσε μπλέ λουράκι με 2 κουδουνάκια(μπλέ και χρυσό). Παρακαλώ πολύ όποια βοήθεια θα είναι σημαντική μας λείπει πολύ.
Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ τηλεφωνήστε στα: 6942880725 ή 6973857913 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Maoulinos3.jpg
    Maoulinos3.jpg
    337,9 KB · Εμφανίσεις: 74
Ελπίζω να έχετε βάλει αφίσες με τη φωτό του.Βοηθούν αφάνταστα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω βάλει αφίσες βγαίνω τακτικά και ψάχνω, ρωτησα και ειπα σε πολύ κοσμο να εχει τον νου του αλλα αμφιβάλλω αν 2-3 με πηραν στα σοβαρα και εχω απηυδησει...λιγοι ειναι και αυτοι που εαν τον βρηκαν και τον πηραν θα μπουνε στο διαδυκτιο.. :(

Εύχομαι να τον βρείτε σύντομα!!!

Btw, thumbs up για το nickname σου... vampire knight?:D

Να 'σαι καλά και γω έχω καλό προαίσθημα και δεν χάνω την υπομονή και την αισιοδοξία μου!!
και ναι από Vampire Knight καιρό ερωτευμένη με τον Kaname και φοβερή ομοιότητα με την Yuki.. Με κάθε ίχνος ντροπής και ταπεινότητας που έχω..

δοκίμασε να βάλεις αφίσες σε σουπερ μαρκετ κοντα στη γειτονιά σου,βοηθά απίστευτα,σε μαγαζιά πχ καφετεριες και ταχυφαγεία αν υπάρχουν κοντά και κυρίως ενημέρωσε ολα τα κτηνιατρεία σε αποσταση κοντινη για αρχη απο εκει που χαθηκε....και σε σχολεια,τα παιδια συνήθως εχουν ευαισθησιές σε τετοια θέματα....μακαρι να το βρεις και να ειναι καλά...εγω τον δικο μου τον βρηκα μετα απο 3 μερες...:D

Αυτό θα κάνω σήμερα. Κοιτα ειχε φυγει αλλες 3 φορες και τον βρηκαμε, τωρα εχει περασει αρκετος καιρος... :(

Ευχομαι πραγματικα να τον βρειτε πολυ συντομα:)

Ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ για τα θετικα σχόλια, χρειάζονται διοτι ολους οσους ρωταω εκει γυρω στη γειτονια μου λενε πωσ ειναι αδικος κοπος.. :( :worry: :/:

Εχω βαλει αφισες παντου ψαχνω ρωταω τι αλλο να κανω? Απογοητευομαι!! Βγηκα και βραδυ να ψαξω εχτεσ αλλα μου ειπανε πως με φεγγαρι οι γατες δεν βγαινουν ειναι αληθεια?

Είναι τόσο ομορφούλης....!!!!!Ας βρεθεί σύντομα....κούκλε μου..!!!!!

Δεν λερω αν ισχύει αυτό με το φεγγάρι(βασικά δεν το πιστεύω)..αλλά να ξέρεις ότι το βράδυ σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τη βρείς,διότι έχει πολύ λιγότερη φασαρία και κόσμο..και οι γάτες ξεθαρεύουν περισσότερο.Μακάρι να βρεθεί.:)

Το ελπιζω!! το βραδυ ψαχνω δεν τον βρισκω ομως!! εχω δει οτι αλλη γατα θες!! μα οχι αυτον!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back