ειρ
Νεοφερμένο μέλος
Χάθηκε γκρι - άσπρο αρσενικό γατάκι, περίπου 2 μηνών (ΔΕΝ ϕοράει λουράκι).
Είναι αρκετά ϕοβισμένο.
Παρακαλώ, επικοινωνήστε ακόμα κι ΑΝ νομίζετε ότι το είδατε!
Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα, ανησυχούμε πολύ!!
Σας ευχαριστούμε
Τηλ.: 699 52 73 656
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι κάπου εκεί γύρω να κρύβεται και να βρεθεί το συντομότερο δυντατόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειρ
Νεοφερμένο μέλος
Το είχα βρει όταν ήταν 2-3 εβδομάδων μοναχούλι του κι εγκαταλελειμμένο, γεμάτο εξωπαράσιτα. Κι αφού καταστρώσαμε ολόκληρο σχέδιο για να το πιάσουμε, τα καταφέραμε. Στην αρχή ήταν πολύ επιθετικό και φοβισμένο αλλά με μπόλικη αγάπη κι υπομονή με τον καιρό έγινε το πιο γλυκό γατάκι του κόσμου. Ερχόταν και με φίλαγε, έκανε συνεχώς κόλπα, καταλάβαινε πότε είμαι αγχωμένη και μου έκανε ναζάκια και τρυφερότητες, είναι απλά πανέξυπνο!
Φοβάμαι πως δεν θα ξαναγυρίσει, καθώς δεν το άφησα ποτέ να βγει έξω, ήθελα να είναι εμβολιασμένο (και στειρωμένο αργότερα) προτού αποπειραθώ ο,τιδήποτε και ήθελα αν ποτέ το αφήσω να κάνει την βόλτα του, αυτό να γίνει μεθοδικά. Επίσης τρόμαξε τόσο πολύ, μπορεί να νομίζει ότι θέλω να του κάνω κακό πλέον και να μη θέλει να ξαναγυρίσει. Δεν ξέρει καν πως είναι ο χώρος έξω από το σπίτι μου, δεν είδε καν πού το πήγα αφού το είχα σε κουτί, αλλά ουσιαστικά το έχασα 20 μέτρα μακριά από το σπίτι. Εδώ και χρόνια ταίζω τις αδέσποτες γατούλες κι ευελπιστώ απλά να ακολουθήσει τις άλλες γατούλες και να έρθει.
Με έχει πιάσει πραγματική απελπισία.... Είμαι αδικαιολόγητη και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ειρ
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια απορία που ελπίζω να μην ακουστεί ανούσια. Το ψέκασμα ανθρώπινων ούρων πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεται? Κι επίσης, σε πόση ακτίνα από το σπίτι έχει νόημα να γίνεται? Φαντάζομαι πως αν το κάνεις παντού το γατάκι απλά θα μπερδευτεί.
ΥΓ. Ελπίζω πραγματικά να μην παρακολουθεί αυτό το ποστ κάποιος γείτονας μου... Θα του λυθούν όλες απορίες για το τι ήταν αυτό που κράταγα σήμερα και χθες.......
Ξέρω, δε σε βοηθάω πολύ... 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δες εδώ"Πώς μπορούμε να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε" μήπως κάποια από τις συμβουλές μπορεί να σε βοηθήσει και μακάρι σύντομα το γατούλι από το δρόμο, ξανά στην αγκαλιά σου

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και μια φιλικη συμβουλη για ολους τους νεους γατογονεις,και οχι επιπληξη,μην με παρεξηγγησετε.ΠΑΝΤΑ τα γατακια οταν τα μεταφερουμε πρεπει να ειναι σε κλουβι,ποτέ σε κουτια,πετσετες κλπ.Δυστυχως τα γατακια οσο μικρα και αν ειναι,οσο ηρεμα και αν δειχνουν,εννοειται και οι μεγαλες γατες,ανετα την κανουν απο ανασφαλεια.

ειρ
Νεοφερμένο μέλος
Δεν γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο με το κλουβί... το θέμα είναι πως νομίζα πως έχω και περίμενα την μαμά μου να μου το φέρει κ τελευταία στιγμή μου είπε πως δεν το βρίσκει δυστυχώς. Και προκειμένου να μη χάσω το ραντεβού με τον κτηνίατρο είπα θα το βάλω απλά για ένα λεπτό στο κουτάκι... Και τώρα φυσικά με κατηγορώ συνέχεια σε επανάληψη, ξανά και ξανά... την στιγμή που πήρα την εντελώς ανεύθυνη απόφαση να βάλω σε κίνδυνο τον μικρούλη με την επιπολαιότητα μου!! Όσο σκέφτομαι ότι τον είχα ακομά μαζί μου και πώς άλλαξαν όλα σε ένα δευτερόλεπτο... Τι δεν θα έδινα να γυρνούσε ο χρόνος για μια φορά πίσω...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Προέχει να βρεθεί το γατάκι το συντομώτερο το εύχομαι με όλη μου την καρδιά
Nα χαρούμε και όλοι εμείς και να πανηγυρίσουμε μαζί σου την επιστροφή του.
ειρ
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λίγο γύρισα από το ψάξιμο και τίποτα... ανυπομονώ να φτάσει η ώρα που θα το ξαναγκαλιάσω...!
ειρ
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως να έβαζες κι άλλα αφισάκια με το γατάκι.. Συνέχισε να ρωτάς παντού, ακόμα και στο πιο κοντινό κτηνιατρείο σε περίπτωση που κάποιος το περιμάζεψε και το πήγε εκεί να το δουν

Η σκέψη μου κοντά σου, σύντομα να επιστρέψεις στο σπίτι μαζί με το ζουζουνάκι σου...
ειρ
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool