Χάθηκε γατάκι στο Γκύζη!

νεμο

Νεοφερμένο μέλος

Η νεμο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Στις 10-8-13 χάθηκε αρσενικός γατούλης στειρωμένος 11 μηνών, στην περιοχή Γκύζη. Είναι άσπρος-γκρίζος τιγρέ στην πλάτη και το μουτράκι, αδύνατος, μακρύς, με μεγάλα αυτάκια και ακούσει στο όνομα Νέμο.
Έχω ψάξει σε πολύ μεγάλη ακτίνα και έχω κολλήσει αφίσες στις περιοχές Γκύζη, Πολύγωνο, Ευελπίδων, Κυψέλη. Έχω ενημερώσει το δήμο Αθηναίων καθώς και κοντινά κτηνιατρεία και κλινικές.
Έχει πρόβλημα υγείας και παίρνει φάρμακα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στο 6936886472. Έχει κλονιστεί σοβαρά η υγεία μου από την απώλεια. Δίνεται αμοιβή 300 Ευρώ.
Σας ευχαριστώ πολύ. (Δεν ξέρω αν κατάφερα να περάσουν οι φωτογραφίες του)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ΜΕΜΕ 003.JPG
    ΜΕΜΕ 003.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 65
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Νέμο μου, καλοσώρισες στο My Cat :)
Καταλαβαίνω την αγωνία σου κι εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος σου γατούλης να είναι και πάλι κοντά σου. Αυτό το άρθρο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες γι' αυτό θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις και να εφαρμόσεις αυτά που λέει. Πάντως να ξέρεις πολλά γατάκια χάνονται και εμφανίζονται πάλι. Μην τα παρατήσεις, συνέχισε τις προσπάθειές σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην απελπίζεσαι.Οι αρσενικοί το κάνουν αυτό ψάχνοντας να ζευγαρώσουν.
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί σύντομα :).

σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινετε και τα καλα σας λογια, απλως οι ελπιδες μου λιγοστεουν.αν ηταν αστειρωτος θα το καταλαβαινα τωρα ομως?στειρωμενος 4 μηνες.ο πριγκηπακος μου δεν ειναι πια μαζι μου και εγω καταρρεω μερα με την μερα...

Καλή μου μην τα παρατήσεις. Πολλοί γάτοι εδώ στο My Cat εξαφανίστηκαν και μετά εμφανίστηκαν πάλι. Ακόμα και στειρωμένοι μπορεί να περιπλανηθούν, να χαθούν. Ψάξε, ψάξε, ψάξε! Πόσο στενοχωριέμαι όταν χάνονται γατιά. Καταλαβαίνω τον πόνο σου. Αλλά μην τα παρατάς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back