17-08-13
22:00
΄Εχει περάσει αρκετός καιρός και ακόμα δεν έχουμε νέα της.. άμα την έχει δει κάποιος ας επικοινωνήσει. Είναι στειρωμένη και σχεδόν δύο ετών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
19-08-13
01:58
Εύχομαι σύντομα να είναι και πάλι στην αγκαλιά σας. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο: Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε.... Ίσως σας φανεί χρήσιμο. Καλή επιτυχία και η αγωνία σας να λήξει σύντομα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
21-08-13
23:46
Σας ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κανένα νέο της.Εύχομαι σύντομα να είναι και πάλι στην αγκαλιά σας. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο: Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε.... Ίσως σας φανεί χρήσιμο. Καλή επιτυχία και η αγωνία σας να λήξει σύντομα...
Διάβασα το άρθρο και προσπάθησα να εφαρμόσω τις περισσότερες συμβουλές του..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
22-08-13
00:48
ΜΗΝ απελπιζεσαι συνεχισε να ψαχνεις πηγαινε κλιγο πιο μακρυα με αυτοκινητο κ να σταματας φωναζοντας την ..ολακαλα θα πανε υπομονη ειναι δυσκολο αλλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum