Fouko
Νεοφερμένο μέλος
Η Fouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
30-09-11
12:55
[FONT="]Έχασα την Ταρού μου...
[/FONT]
[FONT="]Φοράει πράσινο κολάρο με κουδουνάκι και βαρελάκι με τηλ.επικοινωνίας. Έχει χαρακτηριστική μακριά και φουντωτή ουρά και εμφανή την τομή από την στείρωση. [/FONT]
[FONT="]Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ θερμά καλέστε στο: [/FONT]
[FONT="]6979 778275[/FONT]
Ευχαριστώ...
[/FONT][FONT="]Φοράει πράσινο κολάρο με κουδουνάκι και βαρελάκι με τηλ.επικοινωνίας. Έχει χαρακτηριστική μακριά και φουντωτή ουρά και εμφανή την τομή από την στείρωση. [/FONT]
[FONT="]Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ θερμά καλέστε στο: [/FONT]
[FONT="]6979 778275[/FONT]
Ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
30-09-11
13:54
Fouko, εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί γρήγορα η μικρή και να την έχεις κοντά σου.
Εάν θέλεις μόνο γράψε σε ποιά περιοχή είσαι ώστε κάποιο άλλο μέλος που μένει εκεί κοντά να έχει το νου του ακόμη πιο πολύ.
Εάν θέλεις μόνο γράψε σε ποιά περιοχή είσαι ώστε κάποιο άλλο μέλος που μένει εκεί κοντά να έχει το νου του ακόμη πιο πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fouko
Νεοφερμένο μέλος
Η Fouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
30-09-11
16:03
γύρισε το άτιμο θηλυκό! έχω χεστεί απο τη χαρά μου!(με το συμπάθειο...)

Fouko
Νεοφερμένο μέλος
30-09-11
16:07
από τον ενθουσιασμό δεν βρίσκω πώς κατεβαίνει η αγγελία - βοήθεια κανείς;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
30-09-11
17:23
Χαίρομαι πολύ που γύρισε η γάτα, εύχομαι να είναι καλά από εδώ και πέρα και χωρίς τάσεις φυγής. 
Όσο για την αγγελία, νομίζω ότι εφόσον η γάτα βρέθηκε τότε θα κλειδωθεί σύντομα.

Όσο για την αγγελία, νομίζω ότι εφόσον η γάτα βρέθηκε τότε θα κλειδωθεί σύντομα.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
30-09-11
17:30
Τι καλα, ειναι και μια κουκλιτσα η πονηρω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum