Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Να ψάχνετε κυρίως νύχτα που έχει ησυχία κάνοντας θόρυβο με κάποιο σκεύος της τροφής του ή την ξηρή τροφούλα του. Να φωνάζετε το όνομά του χωρίς να περνάτε γρήγορα από ένα σημείο γιατί μπορεί να περάσει λίγο για να απαντήσει. Τυπώστε αφίσσες με τα βασικά στοιχεία και την πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία του και γεμίστε κυριολεκτικά τον κόσμο.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο που πιστεύω θα σας φανεί πολύ χρήσιμο και μην διστάσετε να εφαρμόσετε τις συμβουλές του από την αρχή για να έχετε αποτελέσματα.
Εύχομαι από την καρδιά μου τώρα που σας γράφω αυτές τις γραμμές να τον έχετε ήδη στην αγκαλιά σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πέρισυ έχασα κι εγώ την μια γατούλα μου ενώ ήταν στειρωμένη... Κάτι ξέρω λοιπόν από αυτά.
Κάνε όλα όσα λέει το άρθρο όσο πιο γρήγορα γίνεται για να καταφέρεις να τον βρεις.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Από την άλλη όμως μη μειώσεις καθόλου τις εντατικές σου προσπάθειες, διότι όσο πιο πρόσφατη είναι η εξαφάνισή του, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες σύντομα να τον ξαναβρείς. Εύχομαι ευχάριστα νέα το γρηγορότερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool