Χάθηκε η Σούκι

• Thread starter Thread starter Sissious
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Sissious

Νεοφερμένο μέλος

Η Sissious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Η Σουκι ψαχνει επειγοντως καποιον να την υιοθετησει λογω μετακομισης..Ειναι ενος ετους εμβολιασμενη κ στειρωμενη.Εχει πολυ καλο χαρακτηρα κ ειναι μεγαλωμενη σε διαμερισμα. Αγαπαει τα παιδια κ παιζει μαζι τους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Σουκι2.jpg
    Σουκι2.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 49
Απάντηση: Χαριζεται η Σουκι

Ειναι πανεμορφη!!! Ευχομαι συντομα να βρει συντομα ενα σπιτακι γεματο με αγαπη. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζεται η Σουκι

Μακαρι κ πρεπει να βρεθει γρηγορα γιατι σε λιγο καιρο θα μεινει χωρις σπιτι....με λιγα λογια εκπεμπει σηματα sos!!!!!

Απάντηση: Χαρίζεται η Σούκι

Καλή τύχη αγαπούλα μου

Καλή τύχη Σούκι!!

H Σουκι βρηκε σπιτι αλλα το κατοικουσαν ανεγκεφαλοι κ καταφεραν να την...ΧΑΣΟΥΝ!!!!! Θα τριγυρναει τωρα μονη της στους δρομους του Ν.Κοσμου... αν την δειτε παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου στο 6979237348. Ευχαριστω...

Έλεος... αυτό πως έγινε??? Πως χάθηκε η γάτα τόσες λίγες μέρες μετά την υιοθεσία της? Αφού πάντως ζούσε πάντα σε διαμέρισμα ψάξτε καλά την γύρω περιοχή, λογικά δεν θα έχει απομακρυνθεί ιδιαίτερα γιατί θα φοβάται.Καλή τύχη.

Δεν ξερω λεπτομερειες ακομη γιατι η Σουκι δεν ηταν δικια μου γατουλα...απ οτι μου ειπαν αφησαν την μπαλκονοπορτα ανοιχτη... κ πρεπει να χαθηκε την ιδια μερα 'η την επομενη που υιοθετηθηκε..ο ιδιοκτητης της ελειπε στο εξωτερικο εκεινες τις μερες...Ευχαριστουμε πολυ.. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back