Χάθηκε η γατούλα μου μαζί με τη μαμά της

ANTHI25

Νεοφερμένο μέλος

Η ANTHI25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Είναι πολύ απίστευτο απο που ζω!Και Κυρίως ανησυχώ για την Σίσυ μου 1,5 ετους που απο τις 20/10 εχει να εμφανιστει. Ηταν μια γατα που κυκλοφορούσε έξω αλλα πάντα μα πάντα ήταν εδώ. Δεν υπήρξε μερα που να έλειπε. Ακομα και το καλοκαίρι που λείψοαμε 20 μερες και ανεθεσα στην Θεία μου να την ταίζει μαζί με το μικρό της, ακομα και τοτε δεν εξαφανιστηκε και πραγματικα εχω ανησυχησει πολυ. Το παράξενο ειναι πως εξαφανίστηκε και η μαμά της (εκεινη μια μερα πριν δλδ 19/10). Βγηκα στο δρόμο (διοτι απο πανω εχω Λεωφορο) μηπως την χτυπησαν, αλλα τιποτα. Πουθενα το γατι. Ουτε το λουρι της βρηκα. Το μυαλο μουου πηγε σε φωλα ... μιας και μιλαμε για 2 γατες (και πριν 1.5 μηνα αλλο ενα μικρο γατακι χαθηκε) αλλα απο την αλλη υπαρχει στο απο κατω στενο γειτονας που ταιζει γατες και δεν του εχει συμβει κατι τετοιο. Δυστηχως η Σίσυ δεν ειχε μικροτσιπ και για να την βρω ειναι ακομα πιο δυσκολο. Είμαι πολυ λυπημένη. Απο μωρό την μεγάλωσα καθως η μαμά της ήταν κουφή και κάπως ανημπορη να την μεγαλώσει με αποτελεσμα να την παρατησει απο 3 μηνων.

΄Χαθηκε στην περιοχή της Βούλας κάτω απο το 2ο ΓΥυμνάσιο - Λύκειο επι της Οδού Προόδου

φωτο https://tinypic.com/view.php?pic=108cwe9&s=5#.Uman5Pl7Jnw

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ευχομαι να βρεθει συντομα!
υποθετω πως ηδη βάλατε αφισακια στη περιοχη κτλ,ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι τωρα θα το κανω.Εκανα υπομονη μηπως γυρησει.... Αλλα τιποτα!!! Οποτε θα τα αναρτησω τωρα..

καλη τυχη
γεμιστε αφισες την περιοχη,βγειτε αργα το βραδυ με φαγακι ψάξτε την
ισως να ειναι τραυματισμενη καπου,η φοβισμενη:/:ελπιζω να την βρειτε

Καλη τυχη! Μακαρι να την βρειτε συντομα υγιη!

Σύντομα να είναι και πάλι στην αγκαλιά σας το μωράκι... Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

ειλικερινα ευχομαι να βρεις παλι γρηγορα το νινι σου!!!!!! πες μας νεα!!!

Ακόμα κανένα νεο και ανησυχώ πολυ...!! :-( :-( Το εχω αναρτησει παντου!! ... Ανησυχω γιατι προκειται για 2 γατες.

Καλησπερα καλη μου φιλη.Μην μενεις μονο με τα αφισακια,εκτος βεβαια και αν το κανεις ηδη.Πρεπει οπωσδηποτε να βγεις εξω και να την ψαξεις με τα ποδια.Ειδικα το βραδυ που εχει περισσοτερη ησυχια ακομα καλυτερα.Παρε μαζι σου και κατι που να κανει εναν γνωριμο ηχο.ΠΧ ενα μεταλλικο πιατακι που θα το χτυπας με ενα κουταλι.Επισης βαλε και πιθατακια με φαγητο και νερο κοντα στο σπιτι σου.
Μακαρι να βρεθει,το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Ανθή μου, εάν θες διάβασε και το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., περιέχει πολύ χρήσιμες συμβουλές.
Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ. Τα ακολούθησα όλα. Το μονο που δεν ξερω.. ή μαλλον δεν μπορω να υποθέσω.. είναι σε τί ακτίνα μπορεί να βρίσκεται. Μπορει δηλαδη απο φοβο να εφτασδε 10 στενα πιο περα;;; Αν εχει γινει αυτο.. τοτε το εργο μου θα ειναι ακομα πιο δυσκολο. Πηγα στα γυρω στενα φωναζοντας.... Και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα υπαρχουν μαζεμενες γατες που τις ταίζουν αλλα δυστηχως δεν είδα τίποτα. Η Σίσυ μου δεν πλησιάζε ευκολα σε αλλους ανθρωπους. Σε εμας και ιδιαιτερα σε εμενα που ειχα τον τροπο να την φερω κοντα μου φωνάζοντας "ελα Σίσυ" ... Πάντα πηγαινε μέχρι τη γωνία του δρομου που απεχει 100 μετρα... Ποτε δεν την ειδα παρακάτω... Έφτανε μαλλον μεχρι καποιο σημειο ωστε να μην χαθεί!! Τι φοβο μπορει να πήρε και να εφυγε πιο μακρυα;;; Σκυλιά στην γειτονιά αδέσποτα δεν εχω δει. Δεν ξερω ειλικρηνα ... τι αλλο να υποθεσω!!! Μέ την μάνα της ήταν εχθροί! Κι ομως... εχουν χαθεί και οι 2. Η μανα της ηταν ανεκαθεν απλησιαστη. Την ειχαμε 4-5 χρονια εδω και την ταιζαμε...!! Δεν ξερω.... εχω στεναζωρηθει παρα πολυ.... :cry_x::cry_x::cry_x:

Αχ καλή μου, εύχομαι σύντομα να λάβει τέλος αυτό το μαρτύριο... Να τις δεις γρήγορα και τις δυο και να τις σφίξεις στην αγκαλιά σου...

Λυπάμαι πολύ... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεθεί υγιής πολύ σύντομα!
Υπομονή κάνε και μην σταματάς να ψάχνεις κ να ενημερώνεις τους πάντες!

Δυστηχώς ακόμα να βρεθεί :cry_x:. Και το χειρότερο ειναι πως σε ενα απο τα αφισάκια που είχα βάλει... μου γράψανε "μην ψάχνετε άδικα... ενα κτηνος εδω στη γειτονιά τα δηλητηριάζει" .... Μπορει και να ήταν πλάκα..! Αλλα οπως και να χει αυτο πιστευω πως εχει συμβεί. :cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

Αυτό να το βγάλεις απο το μυαλό σου γιατί θα σε τρώει μέσα σου. Σκέψου πως τα κτήνη που δηλητηριάζουν τα ζώα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τ'αφήσουν να πεθάνουν μέσα στη μέση του δρόμου ή μπροστά στα μάτια του αφεντικού τους. Δεν συνηθίζουν να ασχολούνται και πολύ με την απόκρυψή τους.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να βρεθούν σύντομα.

Κλείσαμε μια βδομάδα...!! Αλλα τιποτα στον ορίζοντα.... :-(

:( :( :( :( :( :(

κοιτα για να μην εχεις βρει η να μην σου εχει πει κάποιος κάτι πάει να πει οτι η έχει βρεί άλλο σπίτι να μένει η την πήραν... τουλάχιστον την μικρή! και η μεγάλη μένει σε αλλο σπιτάκι! απλά να σκέφτεσαι θετικά! κσαι γω ταίζω αδεσποτάκια και οταν χάνεται κάποιο και ειδικά μικρό προσπαθω να σκέφτομαι θετικά.... ειδικά οταν γίνεται το κακό :( όλο και κάποιοσ βρ΄σκεται να μασ ενημερώνει.... σου εύχομαι ολόψυχα να τα βρείς και θα περιμένω και γω να μαθω τα αποτελέσματα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back