ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
περιμενω πως και πως να τελειωσω την κωλοδουλεια μου και να ξαναπαω να τη ψαξω
κρατιεμαι ολη μερα να μην βαλω τα κλάματα
κι οσο περνάει η ώρα και το κρυο γινεται εντονότερο ...........................
θελω να τη ξαναδω
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ξαναβγει κατα τις 11,εγω θα παω πιο αργα και αυριο πρωι-πρωι θα κανω αφισες(σημερα ηταν κλειστα ολα
)θα βαλω και μεσα στο κεντρο υγειας,μπας και τρυπωσε εκει μεσαη περιοχη που χαθηκε ειναι ολο παρκα και αλανες
διαβασα και περιπτωσεις που γυρισαν μετα και απο εβδομαδα,οπότε προσπαθω να μην το βαλω κατω

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν την ειχαν κρατησει για ενα διαστημα τουλαχιστον μεσα μεχρι να μαθει τον νεο χωρο και τους ανθρωπους;
Ειναι κοντα το σπιτι της με το μαγαζι σου, μηπως προσπαθει να γυρισει εκει; Ψαξτε σε αυτη την διαδρομη.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
απο οτι καταλαβα δεν τη θελει-της πηγαν αλλο γατακι χθες-
στο τηλ ειναι ασ'την μου 2-3 μερες και βλεπουμε,φυσικα σημερα κιολας παω να την παρω πισω
καν'τε προσευχες απο οτι ειδατε εχω κι αλλο μικρο χουρχουρι εδω 2,5 μηνων και ο αριστος δεν χαρηκε καθολου
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ η μικρη ειναι καλα
η συνεχεια για τη siouxsie θα γραφω στο θεμα μου,αυτο εδω το θεμα θελω να το ξεχασω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool