Χάθηκε η Siouxsie

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ofilia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
Σήμερα το πρωι ,χαθηκε η γατουλα της φωτο,απο το νεο της σπιτι(υιοθετηθηκε μολις εχθες)στο Κεντρο Υγειας Ευοσμου-Θεσ/νικης!!
Ειναι περιπου 5 μηνων,ισως ακουσει στο ονομα siouxsie(σιούξι),και προφανως θα ειναι φοβισμενη

τηλ επικ.6982351602
mitsa 003.jpg

mitsa.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mitsa 003.jpg
    mitsa 003.jpg
    280,2 KB · Εμφανίσεις: 94
  • mitsa.jpg
    mitsa.jpg
    266,9 KB · Εμφανίσεις: 85
  • mitsa 003.jpg
    mitsa 003.jpg
    280,2 KB · Εμφανίσεις: 94
  • mitsa.jpg
    mitsa.jpg
    266,9 KB · Εμφανίσεις: 85
Ευχομαι να βρεθει πολυ γρηγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ Παναγίτσα μου το μωράκι.... Εύχομαι κι εγώ το ίδιο, γρήγορα στην αγκαλιά των ανθρώπων που την αγάπησαν...

κανενα νεο ακομα
περιμενω πως και πως να τελειωσω την κωλοδουλεια μου και να ξαναπαω να τη ψαξω
κρατιεμαι ολη μερα να μην βαλω τα κλάματα
κι οσο περνάει η ώρα και το κρυο γινεται εντονότερο ...........................:'(
θελω να τη ξαναδω

Αγαπούλα μου, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να την κρατήσεις σύντομα ξανά στην αγκαλιά σου!! Μην τα παρατήσεις, γέμισε την περιοχή με αφίσες, αν κάποιος χαρακτηριστικός ήχος της θυμίζει κάτι θετικό (όπως π.χ φαγητό) τότε κάνε τον.

δεν προκειται να τα παρατησω΄θα παω να ξαναψαξω μολις σχολασω,η κυρια με πηρε πριν,εχει λιγη ωρα που γυρισε και δεν τη βρηκε παλι
θα ξαναβγει κατα τις 11,εγω θα παω πιο αργα και αυριο πρωι-πρωι θα κανω αφισες(σημερα ηταν κλειστα ολα:()θα βαλω και μεσα στο κεντρο υγειας,μπας και τρυπωσε εκει μεσα
η περιοχη που χαθηκε ειναι ολο παρκα και αλανες
διαβασα και περιπτωσεις που γυρισαν μετα και απο εβδομαδα,οπότε προσπαθω να μην το βαλω κατω:(

Μα καλα, ποτε υιοθετηθηκε και ποτε χαθηκε κιολας;
Δεν την ειχαν κρατησει για ενα διαστημα τουλαχιστον μεσα μεχρι να μαθει τον νεο χωρο και τους ανθρωπους;
Ειναι κοντα το σπιτι της με το μαγαζι σου, μηπως προσπαθει να γυρισει εκει; Ψαξτε σε αυτη την διαδρομη.

Μόλις το είδα, ο Θεός να μας φυλάει! Θα βρεθεί ofilia, δεν υπάρχει περίπτωση!

παιδια η μικρη γυρισε μολις πισω στη κυρια
απο οτι καταλαβα δεν τη θελει-της πηγαν αλλο γατακι χθες-
στο τηλ ειναι ασ'την μου 2-3 μερες και βλεπουμε,φυσικα σημερα κιολας παω να την παρω πισω
καν'τε προσευχες απο οτι ειδατε εχω κι αλλο μικρο χουρχουρι εδω 2,5 μηνων και ο αριστος δεν χαρηκε καθολου

Στο αλλο θεμα σου σου εγραψα οτι εκανες καλα που την αφησες εκει...αν ομως οπως λες δεν την πολυθελει τοτε καλυτερα να την παρεις πισω.;)

Ενταξει,εγραψα και στα γαταπληκτικα
οκ η μικρη ειναι καλα
η συνεχεια για τη siouxsie θα γραφω στο θεμα μου,αυτο εδω το θεμα θελω να το ξεχασω:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back