anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μου πει ποσο καιρο ειναι δυνατον να λειπει ενας γατουλης αστειρωτος που κατα πασα πιθανοτητα εχει παει να ζευγαρωσει;; και ποσο μακρια να τον ψαξω..γιατι εδω γυρω τιποτα.μας λειπει πολυ, σε μενα περισσοτερο. κι οι μερες με τα χιονια τωρα και το κρυωμα που εχω δε με βοηθανε να τον ψαχνω συνεχεια, αν και χτες εψαξα..
μερικες φωτο του..

κι η αφισουλα που φτιαξα, για οσους θελουν να κοινοποιησουν ή να το προωθουν γενικα.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204956803735413&set=a.1651916773377.2091214.1100735051&type=1&theater
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
και χαράς.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε ξερω αν επαιξε ρολο η αγαπη και το ενδιαφερον (το δικο μου μαζι με ολων οσων εκαναν εστω και μια ευχη, μια κοινοποιηση, κατι, καπως..) ... αν ηταν ενα αστερακι που το λενε τζιμακο και με φυλαει απ τον ουρανο, ή απλα ο μικρος μου ηταν πολυ τυχερος... ομως αυτο που ηθελα εγινε!! φυσικα εχω δρομολογησει τη στειρωση, θα το εκανα τον αλλο μηνα, αλλα μετα απ αυτο... μακαρι να μπορουσα και τωρα!
καλη χρονια σε ολους με υγεια κι ευτυχια!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Στειρώστε τον καλή μου και αν είναι δυνατόν περιορίστε τον και στο σπίτι. Δεν ξέρω πως είναι η ζωή σας γι' αυτό και γράφω "αν είναι δυνατόν". Τα γατιά που είναι περιορισμένα ζουν συνήθως πιο πολύ. Κι εγώ τον είχα για τρία χρόνια μέσα έξω και κόντεψα να τον χάσω από ατύχημα. Γιορτάρες μέρες ήταν, παραμονές Χριστουγεννων αν θυμάμαι καλά ή η επομένη των Χριστουγέννων, όπως και να χει, είχαμε Άγιο. Έζησε. Αλλά από τότε τον περιόρισα σπίτι. Μπορείς να τον εκπαιδεύσεις να βγαίνει για βόλτα με σαμαράκι/λουράκι αν σε απασχολεί η ανάγκη του για επαφή με τη φύση. Αλλά πίστεψέ με και εκείνος θα συνηθίσει και θα πάψει να ζητάει το έξω και εσύ θα κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβοοοο! Τι πιο αισιόδοξη αρχή για το νέο χρόνο
Τώρα, βουρ για στείρωση, όχι σήμερα, αλλά το αργότερο την άλλη εβδομάδα..Είναι δε τόσο απλή διαδικασία στα αρσενικά εν σχέσει με τα θηλυκά.Για να'χεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και τον γατούλη σου υγιή και ..ακέραιο και να τον χαίρεσαι ασφαλή κοντά σου, όπως πολύ σωστά προείπε και η Ριάνα μας

Καλή χρονιά!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και παλι χρονια να χουμε ολοι εμεις οι γατογονεις!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool