Χάθηκε ο γάτος μου άσπρος Περσίας, Θεσσαλονίκη Χαριλάου στις 2/1/15

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sevaxina

Νεοφερμένο μέλος

Ο sevaxina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Χαθηκε ο γατος μου ασπρος περσιας Θεσσαλονικη Χαριλαου στις 2/1/15
χαθηκε γατος θεσσαλονικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sevax.jpg
    sevax.jpg
    808,7 KB · Εμφανίσεις: 123
Το γλυκό μου, τόσο όμορφο..:/: Μη χάνεις το κουράγιο σου, θα βοηθήσουν και τα μέλη μας, όπου μπορούν να το διαδώσουν και μακάρι να βρει το δρόμο και να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι του ο γατούλης σου, κοντά σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γράψε αν θες λίγα παραπάνω στοιχεία. Αν είναι στειρωμένος, τι ηλικία έχει, αν είναι φιλικός με τους ξένους ούτως ώστε αν δεν είναι, να μην προσπαθήσουν να τον πιάσουν και τρομάξει περισσότερο.
Και δώσε και κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσουν μαζί σου, εγώ του έκανα δημοσίευση και στο facebook και θα το προωθώ καθημερινά μέχρι να βρεθεί.

Μια κοπέλα μου έστειλε μήνυμα πως είδε την Παρασκευή το βράδυ έναν άσπρο γατούλη να διασχίζει την Εγνατία στο ύψος της Μαρτίου. Ακολουθούσε μια παρέα παιδιών απ' ότι μου είπε και δεν της φάνηκε για αδέσποτος. Ρίξε μια ματιά προς τα εκεί.

Αυτός βρέθηκε την Πρωτοχροννιά. Χάθηκε σίγουρα στις 2 του μήνα ο δικός σου;
10916381_772584656166244_9189668749340310621_o.jpg

τον βρηκα τον γατουλη μου αλλα φοβαμαι τωρα να ανοιξω και το παραθυρο!!!!ποσα περασα μαζι του ...εχει προβλημα με το ουροποιητικο και κοντεψα να τον χασο και αλλη φορα πολυ μωρο μολις τον πειρα εκανε σοβαρη επεμβαση ....τωρα ειναι 6 ετων
ευχαριστω ολους !!!

τον βρηκα το δικο μου δεν ειναι αυτος ευχαριστω γλυκια μου

:clapup::clapup::clapup:Καλώς τον! Κι από δω και πέρα όχι με άγχος αλλά με περισσότερη προσοχή.
Καλή σας χρονιά, με υγεία και χωρίς άλλες αγωνίες :D

καλη χρονια με υγεια και ότι επιθυμεις!!!:))))))

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back