Χάθηκε ο γάτος μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

jkoulian

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλημέρα σας παιδιά. Και μένα ο δικός μου είναι χαμένος 3 μέρα σήμερα. Είναι 1 έτους και μη στειρωμένος. Το καλό είναι ότι μένουμε στην επαρχία και τα σπίτι είναι κολλητά αυλή με αυλή οπότε στάνταρ θέλω να πιστεύω ότι κάπου "γαμπρίζει" το αγόρι μου. Το κακό είναι ότι φεύγει πρώτη φορά από το σπίτι γενικότερα και φοβάμαι να μην πέθανε. Κάνω βόλτες και ψάχνω στα γύρω οικοδομικά τετράγωνα αλλά τίποτα ακόμη. Ελπίζω να είναι ζωντανός και να γυρίσει σύντομα. Η και να μην γυρίσει ελπίζω και εύχομαι να είναι κάπου και να είναι καλά και ζωντανός.
(Απλά ήθελα να μοιραστώ την ανησυχία μου - θλίψη μου μαζί σας.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!! Χάθηκε το γατάκι μου!

Μακάρι να τον βρεις.:)
Εχεις ρωτήσει τους γείτονες;Τους έχεις ενημερώσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αμέ. Τους απέναντι,τους διπλανούς,όλους.
Όλοι ειναι αισιόδοξοι οτι ο νεαρός πήγε να ξαχαρμανιασει.
Όλοι εκτός απο μένα τον απελπισμένο γατοπατερα....

βρε παιδια καλο ειναι να στειρωνονται αμεσως μολις φτασουν στην καταλληλη ηλικια. (6 μηνων) Και για την υγεια τους,την ασφαλεια τους και για να μην συμβαλουμε και εμεις στην αυξηση αδεσποτων ζωων.Ευχομαι ολοψυχα να τον βρεις,να τον στειρωσεις αμεσως και καλο ειναι τα γατια να μην βγαινουν εκτος σπιτιου.Η "ελευθερια" τους τις περισσοτερες φορες τους κοστιζει την ζωη. Φιλικα

θα συμγωνησω με την Μαυρος Γατος. Σε όλα. επίσης εαν σε ενδιαφέρει να βρεθεί το γατί, φτιάξε αφίσσες, και κόλλησε της στο βενζιναδικο, στο φουρνο, στο ταχυδρομειο, πορσέφερε και κάποια αμοιβή γιατί μόνο έτσι ενδιαφέρετε ο κόσμος.
Επι προσθετα να ξερεις οτι οι γατες απομακρυνονται απο το σπίτι τους κάνοντας σπέιρες, μια λυση ειναι να κανεις κυκλους σε πσυροειδη μορφη σε μεγαλυτερη ακτινα καθε φορα.. πιθανως καπου να τον βρεις..

Ο Πετρούλης έχει στένωση των οστών του στο θώρακα.
Το ανακάλυψα οταν ήταν 1 μηνών, που τον βρήκα παρατημένο.
Υπήρχε τεράστια πιθανότητα να μου μείνει σέκος στο χειρουργείο,
Και ετσι αποφασίσαμε με τη γιατρό μας να ρισκάρουμε μεχρι να γίνει τουλάχιστον 1 έτους και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να συνεχισουμε η οχι σε μια ενδεχόμενη στείρωση.
Απο οτι βλέπω όμως δεν προλάβαμε καν,γιατι εκλεισε χρόνο αυτό το μηνα...

Nαι,εφόσον υπάρχει τέτοιο πρόβλημα,και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου.:/:
Μην απελπίζεσαι.Δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που λείπει.Απλά ψαξε τον και εσύ.Να ξέρεις ότι το βράδυ,που έχει περισσοτερη ησυχία,είναι αλόμα καλύτερα για ψάξιμο.Ακολούθα και τις συμβουλές που σου έδωσαν τα παιδιά παραπάνω.Μακάρι να πάνε όλα καλά.:)

πριν στειρώσουμε τον Μαυρούλη (στειρώθηκε 2 χρονών) είχε εξαφανιστεί 2 φορές για 1-2 βδομάδες (εμείς βέβαια τον ψάχναμε). για να μην συνεχίσει αυτό (κυκλοφορούσσε μέσα-έξω) τον στειρώσαμε. σας εύχομαι να γυρίσει κι αυτός πίσω όπως ο Μαυρούλης :)

Να σκέφτεσαι θετικά, ίσως έφυγε επειδή τον "ξεμυάλισε" καμία θηλυκή και γυρίσει σύντομα. :)
Τρεις μέρες δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποια γατιά επέστρεψαν μετά από πολλές ημέρες ή κι εβδομάδες ακόμη
Εάν θέλεις, διάβασε και το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., το οποίο περιέχει αρκετές χρήσιμες συμβουλές.
Θα ήταν καλύτερο να τον αναζητούσες κατά τις βραδινές ώρες, έχοντας μαζί σου το αγαπημένο του φαγητό ή κάποιο παιχνίδι του, το οποίο κατά προτίμηση να κάνει κι ένα συγκεκριμένο ήχο που τον "ξεσήκωνε".
Εάν δεν είχε μάθει να βγαίνει από το σπίτι, είναι πιθανόν να είναι κάπου κοντά στο σπίτι κι επειδή έχει τρομάξει από την ξαφνική αλλαγή περιβάλλοντος, να μην ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου, ακόμη κι εάν τα ακούει.
Οπότε ψάξε ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη.

Εύχομαι από καρδιάς να τον βρεις το συντομότερο δυνατόν! :)

Παιδιά ο νεαρός χνουδωτός ακόμη άφαντος. Κάνουμε βόλτες κάθε μέρα στη γειτονιά, ελέγχουμε κάθε γατοκοπάδι στους μπαξέδες αλλά δεν.... όλοι επιμένουν και είναι σίγουροι ότι θα ξαναγυρίσει στο σπίτι, εγώ φυσικά είμαι ο ποιο απαισιόδοξος (η απελπισμένος; δεν ξέρω) Στη γειτονιά μας είπαν και καλά ότι κάπου τον έχουν δει να γυρίζει με ένα κοπάδι, μα σίγουρος δεν είναι κανείς και τελικά μένουμε με την απορία. Το θετικό είναι ότι έχουμε μεγάλη γειτονιά και όλοι έχουνε ζώα οικόσιτα και μη, οπότε (νομίζω, γιατί με τα δίποδα ζώα κανείς δεν είναι ποτέ σίγουρος) ότι δεν θα πάθει κακό....
Ουφ ο γατούλης μου..... γαμώτο.....

Λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου. Μην τα παρατήσετε όμως!!! Γεμιστε τον τόπο αφίσες, δοκίμασε το κόλπο με τα ούρα στο άρθρο που σου παράθεσαν πιο πάνω, συνεχίστε να τον ψάχνετε!! Πάρα πολλές φορές ο γατούλης απλά εμφανίζεται ένα βράδυ, πεινασμένος, όμως επιστρέφει στο σπίτι του μια χαρά.. :)

Παιδιά να είσαστε όλοι καλά! Ο μικρός εμφανίστηκε σήμερα μετά απο 17 μέρες απουσίας. Δεν είναι τραυματισμένος πουθενά ευτυχώς, απλά είναι πολύ πολύ πολύ αδύνατος. Απο την ώρα που γύρισε κάνει πατουσιές σε κάθε σημείο του σπιτιού, τρίβεται κυλιέται και κάνει σαν μικρό παιδάκι. Δεν μπορώ να τον αφήσω από την αγκαλιά μου!
Σας ευχαριστώ όλους σας έναν έναν και εύχομαι ο Άγιος Μόδεστος να σας προστατεύει όλους σας και τα γατοπαιδια σας!
Με εκτίμηση και απεριόριστη χαρά
Γιάννης

Αυτα ειναι πραγματικα υπεροχα νεα!:D
Καλο θα ηταν βεβαια να του κανετε και καποιες εξετασεις,μπας και κολλησε καμια ασθενεια,ελπιζω να μην.:/:
Να μας τον φιλησεις..:kissing:

:D ωραία νέα :D αυτός στο άβαταρ είναι;

Γιάννη, χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά! :D
Είδες που δεν χρειαζόταν να χάνεις το κουράγιο σου; :)

Ναι Μαυρούλη αυτός είναι.
Ο Πετρουλόγατος.
Έφη ήδη κλείσαμε ραντεβού με τη γιατρό μας :-)
Γιώργο ναι είχες δίκιο τελικά :-)

είναι κούκλος :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back