Χάθηκε ο γάτος μου

τακηςπατρα

Νεοφερμένο μέλος

Ο τακηςπατρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Χαθικε ο γατος 28 Μαρτου2014 Περιχη Παραλιας Πατρών (Πάτρα) είναι χαμένος μια βδομάδα τώρα.
562642_600589603304386_1601731670_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το πολύ χρήσιμο άρθρο: Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε...Εύχομαι το συντομότερο να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να το βρείτε το ψυχούλι σας, να είναι μια χαρά
και να πάρει τέλος η αγωνία όσο πιο σύντομα!

τον εχουνε δει 3 φωρες εγω δεν μπορονα τον εντοπισω....ειχα γατα σιαμ ειχε χαθει μερες αλλα γιρησε..μενω πατρα δεν ειχη πολα σιπιτια εχω δει πολες γατες στο ειμιο που χαθικε

:(παει 13 μερες απο τοτε που εχασα το γατο μου.....δεν ξερω τι να κανω εψαξα ξανα και ξανα τιποτα....

Μεσα στο σπιτι τον ειχες ή εξω; Πιστευω θα βρει το δρομο και θα έρθει πισω κοντα σου. Μου εχει τύχει και μενα βέβαια η γατα δεν έμενε μεσα στο σπιτι αλλα εκει που είχαμε απογοητευτεί και πιστεύαμε πως τη χάσαμε μια μερα τσουπ εμφανιστηκε απο το πουθενά. Να το ψάχνεις και το βραδυ που δεν εχει τόση φασαρία και μπορει να σε ακουσει σιγουρα

Εύχομαι να βρεθεί ο γατούλης σου! Το καταλαβαίνω ότι έχουν περάσει πλέον αρκετές μέρες αλλά υπάρχει ακόμη πιθανότητα να τον βρεις. Μου ΄χει τύχει κι εμένα να χάσω μία γάτα μου για 11 μέρες και γύρισε...Μάλιστα για τη συγκεκριμένη που είναι και πολύ φοβιτσιάρα πιστεύω τελικά ότι ήταν κάπου πολύ κοντά κρυμμένη όλες αυτές τις μέρες και ακριβώς επειδή είναι φοβική δεν έλεγε να πλησιάσει. Όταν γύρισε (μισή και μέσα στον πανικό) σχεδόν δεν το πιστεύαμε! Αλλά μέσα σε λίγες μέρες ξαναβρήκε πάλι τους ρυθμούς της. Μακάρι να έχει αίσιο τέλος και η δική σας περιπέτεια.

Βαλε οπωσδηποτε μπωλακι με ξηρη τροφη και νερακι εξω απο το σπιτι σου.Επισης αυτο που σου ειπε η Νικολ,να ψαχνεις οπωσδηποτε και το βραδυ και κανε και εναν οικειο θορυβο,πχ με ενα κουταλι σε αλουμινενιο μπωλακι τροφης..μπας και σε ακουσει και σε πλησιασει.
Μακαρι να βρεθει ο γατουλης.

εχω και αλλες γατες εξω στιν γειτονια μου .πισω απο το σπιτι εχει χωραφια και σε μικρι αποσταση ειανι μια γιαγαι που εχει γατες αδεσποτες και σκιλια.τον εχω χαση κανα 2 μερες αλλα εφανιστικε..ειναι 2 βδομαδες τωρα..

:(:(:(παει σχεδον μηνας απο τοτε που χαθικε....αλλα αδεστοτα γατια δεν φευγουν απο εδω...το δικο μου γιατη....

Τάκη μη χάνετε τις ελπίδες σας. Μπορεί και να είναι σε κάποια διπλανή γειτονιά, βάλε αφισάκια, ίσως κάποιος τον δει. Δεν ξέρω αν είναι αστείρωτος ο μικρούλης σου, αλλά συνήθως όταν δεν είναι στειρωμένα συμβαίνει να φεύγουν...

Τάκη μου λυπάμαι πάρα πολύ, ξέρω πως αισθάνεσαι. Όμως ειλικρινά, έχουν βρεθεί γατιά που έλειπαν 6 μήνες! Το ελπιδοφόρο στην περίπτωσή σου, είναι που τον έχουν δει! Αυτό πάει να πει ότι είναι ζωντανός, είναι καλά και μάλλον κάπου βρήκε και τον φροντίζουν. Καλά αυτοί που τον ειδαν δεν είχαν το νούμερο του τηλεφώνου σου για να σε πάρουν; Γέμισε την περιοχή με αφίσες και μην τα παρατήσεις όσο κι αν πονάς. Σου εύχομαι ολόψυχα να τον έχεις σύντομα στην αγκαλιά σου.

σας ευχαριστο ψαχνω ακομα..και στο fecodook αλλα τιποτα...θα παω και ποιο μακρια απο την γειτονια μου αλλα δεν εχει δει τιποτα που ρωταω....ησος το κλεψανε για να εφαγε κατι και να ψωφισε δεν το νομιζω....ευχαριστο για την συμπαρασταση

35 μερες περασαν απο τοτε που χαθικε ογατος εχω βαλει ανακοινοσει σε facebook sto ινετντ αφησες αλλα τιποτα...

Μα αφού τον έχουν δει 3 φορές. Δεν έψαξες γύρω απ' το σπίτι, στις περιοχές όπου τον είδαν; Μόνο το ιντερνετ δεν είναι αρκετό, οκ βοηθάει αλλά πρέπει να ψάξεις κι εσύ πολύ.

εχω ψαξει δεν εχει δει τιποτα.εισως τον εχουν καπου..της μερες που χαθικε ειχε κακοκαιρια....

Ενδεχομένως να τον περιμαζέψανε. Σε κοντινούς κτηνιάτρους και πετ σοπ έδωσες αφίσες? Ίσως τον πάει κάποιος που τον βρήκε. Ελπίζω να τον βρεις!

Τίποτα ακόμα...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
δηστειχος τοιποτα κανενα ναιω....

Λυπάμαι πολύ! Μπορεί και να χει σπιτωθεί.. αλλά δεν θα παραξενευτώ αν μια καλή μέρα εμφανιστεί και απαιτεί φαγητό. Το χω ακούσει ουκ ολίγες φορές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back