Περικλής Σμ
Νεοφερμένο μέλος
Ο Περικλής Σμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
25-05-14
11:07
Καλημέρα
Την Παρασκευή 23/5 έχασα το γάτο μου στην Ηλιούπολη, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Μόλις είχα βγεί από τη γιατρό που του έκανε έμβόλιο. Οπως τον άφησα κάτω για να τον βάλω στο αυτοκίνητο, άνοιξε το καλάθι του που μάλλον δεν το είχα κλείσει καλά, τρόμαξε και έφυγε. Το σπίτι του είναι στο Βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων και η απόσταση από το σημείο που χάθηκε περίπου 2 με 3 χιλιόμετρα, αλλά παρεμβάλεται ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στον Καρέα. Τον ψάχνω από την ώρα που τον έχασα πρωί-μεσημέρι-βράδυ αλλά μάταια. Τo ανέβασα χθές στο facebook, σήμερα θα βάλω και αφίσες στους γύρω δρόμους. Μίλησα με διάφορους γείτονες και άφησα το τηλέφωνό μου αν τον δούν. Επίσης σκέφτομαι να ακολουθήσω τη συμβουλή με τα ούρα που διαβασα στο site. Ο γάτος έχει μάθει έξω, είναι αρκετά δυντός και τσαμπουκάς, ηληκίας περίπου τριών χρόνων. Επειδή το σπίτι είναι σε αρκετά ύσηχη περιοχή χωρίς κεντρικό δρόμο, τρόμαξε μάλλον από τα αυτοκίνητα και τη φασαρία. Πιστεύετε ότι μπορεί να βρεί το δρόμο και να γυρίσει? Κάποια άλλη συμβουλή? Αν κανείς από την περιοχή τον δει παρακαλώ πολύ τηλεφωνήστε μου αμέσως, οποιαδήποτε ώρα (6977-079907)
Ευχαριστώ
Την Παρασκευή 23/5 έχασα το γάτο μου στην Ηλιούπολη, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Μόλις είχα βγεί από τη γιατρό που του έκανε έμβόλιο. Οπως τον άφησα κάτω για να τον βάλω στο αυτοκίνητο, άνοιξε το καλάθι του που μάλλον δεν το είχα κλείσει καλά, τρόμαξε και έφυγε. Το σπίτι του είναι στο Βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων και η απόσταση από το σημείο που χάθηκε περίπου 2 με 3 χιλιόμετρα, αλλά παρεμβάλεται ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στον Καρέα. Τον ψάχνω από την ώρα που τον έχασα πρωί-μεσημέρι-βράδυ αλλά μάταια. Τo ανέβασα χθές στο facebook, σήμερα θα βάλω και αφίσες στους γύρω δρόμους. Μίλησα με διάφορους γείτονες και άφησα το τηλέφωνό μου αν τον δούν. Επίσης σκέφτομαι να ακολουθήσω τη συμβουλή με τα ούρα που διαβασα στο site. Ο γάτος έχει μάθει έξω, είναι αρκετά δυντός και τσαμπουκάς, ηληκίας περίπου τριών χρόνων. Επειδή το σπίτι είναι σε αρκετά ύσηχη περιοχή χωρίς κεντρικό δρόμο, τρόμαξε μάλλον από τα αυτοκίνητα και τη φασαρία. Πιστεύετε ότι μπορεί να βρεί το δρόμο και να γυρίσει? Κάποια άλλη συμβουλή? Αν κανείς από την περιοχή τον δει παρακαλώ πολύ τηλεφωνήστε μου αμέσως, οποιαδήποτε ώρα (6977-079907)
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
25-05-14
19:25
Εύχομαι να βρεθεί ο γατούλης σας! Όντως μοιάζει πολύ δυναμικός τύπος..και το γεγονός ότι έχει μάθει όπως λες έξω με κάνει να πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί και κάπου κοντά στη γειτονιά σας, αφού γενικά οι γάτες έχουν πολύ καλή την αίσθηση του προσανατολισμού..Αυτό βέβαια είναι αρκετά αισιόδοξο σενάριο.. Το κακό είναι ότι παρεμβάλλεται και ο κεντρικός δρόμος
..Ψαξτε τον κυρίως βραδινές ώρες στην περιοχή που χάθηκε..Χρειάζεται επιμονή και υπομονή φυσικά...
Μακάρι να τον εντοπίσετε το συντομότερο
..Ψαξτε τον κυρίως βραδινές ώρες στην περιοχή που χάθηκε..Χρειάζεται επιμονή και υπομονή φυσικά...Μακάρι να τον εντοπίσετε το συντομότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-05-14
19:48
Καλησπέρα! Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο: Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., περιέχει κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Θα πρότεινα να βάλετε πολλά αφισάκια τόσο στην περιοχή σας όσο και κοντά στο ιατρείο. Καλή τύχη, μην το βάζετε κάτω κι εύχομαι πολύ σύντομα ο καλός σας να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά σας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki