Χάθηκε ο γατούλης μου

dalavasiliki

Νεοφερμένο μέλος

Η dalavasiliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
από την Πέμπτη 24/10 αγνοείται ο γατούλης μου. Πορτοκαλι-λευκος, στειρωμένος, 2,5 χρονών και γύρω στα 6 κιλά με περιλαίμιο και κουδουνάκι. Έμενε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου της Μεταμόρφωσης (σύνορα Ηρακλείου Αττικής). Ήταν μαθημένος στο να βγαίνει έξω αλλά πάντα γύριζε σπίτι. Την Πέμπτη το πρωί βγήκε έξω και από τότε δεν τον ξαναείδα.
Είμαι απελπισμένη. Ψάχνω συνέχεια και παντού, τον φωνάζω, ρωτάω τους γείτονες, κολλάω αφίσες αλλά τίποτα. Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου...δε ξέρω τι άλλο να κάνω...τον αγαπάω πολύ και μου λείπει πιο πολύ μέρα με τη μέρα. Ήταν το νόημα στη ζωή μου...Γύρναγα στο σπίτι και ήταν εκείνος που πρώτος με υποδεχόταν...Τον έβλεπα και ξέχναγα τα πάντα...Η έννοια μου ήταν σε εκείνον μόνιμα...Δε με καταλαβαίνει κανείς και γι αυτο είχα την ανάγκη να μοιραστώ τα συναισθήματα μου εδώ, με έσας... Ίσως να αναζητώ και κάποιον να μου δώσει ελπίδες ή να μου πει τι άλλον να κάνω για να ξαναβρω την ομορφιά μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Βασιλική! Εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα πάλι κοντά σου ο γατούλης... Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και σε αυτό το άρθρο, έχει μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Μακάρι να λάβει τέλος το μαρτύριό σου αυτό πολύ γρήγορα. Κάθε επιτυχία εύχομαι στην αναζήτησή σου! :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ Αba!

λυπαμαι παρα πολυ! :( εδω μεσ ολοι σε καταλαβαινουμε.. το αρθρο που σου εστειλε η Αba ειναι πολυ καλο!!!!!!!!!!!! καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!!!

Τίποτα!!! 12 μέρες έχουν περάσει και ο μικρός μου ακόμα αγνοείται!! Έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Μου λείπει πάρα πολύ!!

Κουράγιο καλή μου κι ας ευχηθούμε τα καλύτερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back