sweetsouls
Νεοφερμένο μέλος
Η sweetsouls είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
05-03-11
13:26
Μόλις έμαθα ότι το Σάββατο 19-2-2011 εξαφανίστηκε ο γκρι γατούλης μας, στη Κινέττα (στο ύψος του κόμβου στη παλαιά εθνική οδό)

Η μητέρα μου έχει χτενίσει τη περιοχή αλλά δυστυχώς δεν τον έχει βρει.
Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος γνωρίζει κάτι ή τον δει να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6976822832-6947093670. Ακόμα και αν κάποιος τον έχει πάρει ας μας πει ότι είναι καλά.

Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Η μητέρα μου έχει χτενίσει τη περιοχή αλλά δυστυχώς δεν τον έχει βρει.
Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος γνωρίζει κάτι ή τον δει να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6976822832-6947093670. Ακόμα και αν κάποιος τον έχει πάρει ας μας πει ότι είναι καλά.

Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
07-03-11
11:52
Εχετε βαλει αφισακια; Βοηθουν παρα πολυ
Ευχομαι συντομα να τον εχεις ξανα στην αγκαλια σου

Ευχομαι συντομα να τον εχεις ξανα στην αγκαλια σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
07-03-11
13:08
ευχομαι να τον βρειτε!!! ειναι τοσο ομορφος!
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
07-03-11
16:00
βάλτε αφίσες όντος βοηθάνε πολύ...
εύχομαι να τον βρείτε πολύ πολύ σύντομα..
εύχομαι να τον βρείτε πολύ πολύ σύντομα..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum