gattopazzo
Νεοφερμένο μέλος
Η gattopazzo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
11-06-12
20:06
Βρέθηκε σήμερα στην περιοχή των Ιλισσίων στην Αθήνα περσική καθαρόαιμη γατούλα, λευκή με πινελιές κανελί, εξοικιωμένη με τους ανθρώπους και κούκλα! Προς το παρόν φιλοξενείται σε pet shop. Αν κάποιος την έχασε ή ενδιαφέρεται να την φιλοξενησει περιμένω απάντηση, κάθε πρόταση είναι δεκτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ilbatag
Νεοφερμένο μέλος
Η ilbatag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
20-07-12
15:09
Απάντηση: Περσική γατούλα ψάχνει σπίτι
Καλησπέρα από εμένα, αν και καθυστερημένη αρκετά θα έλεγα! Κι εγώ είμαι Ιλισσιώτησα και αναρωτιέμαι αν είναι ακόμα διαθέσιμη η αγγελία σας, μετά από ένα μήνα καθυστέρησης . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Καλησπέρα από εμένα, αν και καθυστερημένη αρκετά θα έλεγα! Κι εγώ είμαι Ιλισσιώτησα και αναρωτιέμαι αν είναι ακόμα διαθέσιμη η αγγελία σας, μετά από ένα μήνα καθυστέρησης . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool