''Χάθηκε" το λιονταράκι

Nadene

Νεοφερμένο μέλος

Η Nadene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
'' Χαθηκε '' το λιονταρακι...ο Αρης

πριν περιπου 2 μηνες εδωσα για υιοθεσια το λιονταρακι μου , σε καποιον γνωστο του συντροφου μου..... δεν ειχε ξανα γατες αλλα μολις ειχε νοικιασει σπιτι με την κοπελα του... και απο οτι εδειχνε ηταν κατα ενθουσιασμενος .....το γατι το εδωσα μετα απο παααααααααααααρα πολυ συζητηση και με τον ορο οτι θα το επισκεπτομαι και οτι αμα για οποιονδηποτε λογο κατι παει στραβα και αλλαξει γνωμη για το γατι να μου το δωσει πισω.........................ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ οτι δεν θα εδινα το γατι αν δεν μου ειχε δειξει οτι θα το αγαπαει και θα το φροντιζει......και φυσικα το γεγονος οτι θα το εβλεπα .
Το γατι πηγα και το ειδα 2 φορες και επικοινωνουσα τακτικα με το αφεντικο του....... και ολα φαινοντουσαν μια χαρα (μαλιστα μου ελεγε που θα του εφτιαχνε και ραφια στους τοιχους για να σκαρφαλωνει ....και σπιτακι και χιλια δυο πραγματα..............................................
Τα Χριστουγεννα ειχε εναν τσακωμο αυτος με τον συντροφο μου για καποια προσωπικα τους θεματα.... μετα απο εβδομαδα οταν ξαναεπικοινωνησανε του ειπε οτι εδωσε το γατι σε μια κυρια κατω απο το σπιτι του......γιατι λεει το γατι του γρατζουνησε το καινουριο του σκυλακι.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα ΓΙΑΤΙ δεν μου το εδωσε αφου ειχε προβληματα και ειπε οτι δεν ηξερε αν θα το ηθελα πισω και οτι ειχε ξεχασει οτι του ειχα πει να μου το δωσει σε οποιο προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
του λεω καλα αλλα να συναντηθουμε να μου που ειναι το γατι να δω οτι ειναι καλα.......ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΤΕΣ που που που.............. και αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα... μετα πολλα μου λεει οτι θα ψαξει ναβρει που ειναι.
Ετυχε και συναντησαμε καποιους κοινους μας γνωστους ζευγαρι.... και μας ειπανε οτι το γατι το χτυπαγε πολυ ασχημα... το ειχανε δει με κοκκινιλα στο ματι...και τον ειχανε δει να το χτυπαει ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.... μαλιστα η κοπελα μου ειπε πως μπορεσα και εδωσα το γατι μου σε αυτον τον ανθρωπο........................ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.......ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ...(που φυσικα εμενα δεν με ρωτησε ποτε κανεις.... εγω περναγα τις γιορτες στο σπιτι μεσ στην τρελη χαρα ενω το μωρακι μου ΒΑΣΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΠΟΥ). Κανεις δεν ξερει τι εκανε το γατι ουτε η ιδια του η κοπελα...δεν σηκωνει πλεον τηλεφωνα δεν ξερω τι να κανω. ΤΟ γατι εκλεισε τους 6 μηνες 8 ιανουαριου 2013 (αν ζει ακομα) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΜΑΞΙ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν το εχει αφησει καπου θα ειναι στις περιοχες της ΔΑΦΝΗΣ ,ΜΠΡΑΧΑΜΙ,ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..... περιοχες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ......... πιθανον να φοραει πορτοκαλι λουρακι.....
το γατι εχει βουλες αριστερα και δεξια της κοιλιας του σκουρες πορτοκαλι ενω ο υπολοιπος ειναι τιγρε μπεζ εχει χρυσα πορτοκαλι ματακια σαν τις μαμας του... ειναι 2 μηνων ποιο μεγαλος απο τις φωτογραφιες...δεν θα εχει αλλαξει ομως πολυ το προσωπακι του θα ειναι το ιδιο...
Σας παρακαλω οποιος τον δει να επικοινωνησει μαζι μου... και αμα τυχαινει οντως να εχει δωσει το γατι σε μια κυρια......... και να μην το εχει σκοτωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η αφησει στο δρομο......... εχω απλα θελω να δω οτι ειναι καλα.. και οτι δεν εχει παθει κατι....
γιατι τον μεγαλωσα με μπιμπερο αυτον και τα αδερφια του μετα απο εκλαμψια της μαμας τους (η οποια εγινε καλα και στειρωθηκε)σαν παιδια μου ..... και δεν μπορω να κοιμηθω απο τις τυψεις που δεν ειδα καποιο σημαδι νωριτερα....
και οσο σκεφτομαι οτι δεν εχω καποια αποδειξη για να πληρωσει αυτος... τρελαινομαι γιατι εχει και ενα καινουριο κακομοιρο σκυλακι στα χερια του......ολοι μου λενε να το ξεχασω και ναμην το σκεφτομαι.. κανεις δεν καταλαβαινει και δεν περνει το περιστατικο στα σοβαρα...Μα πως ειναι δυνατον να το ξεχασω...
συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Που ειναι το λιονταρακι?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω σοκαριστεί!!!! δεν έχω λόγια!!!! συμπάσχω με τον πόνο σου και καταλαβαίνω πως νιώθεις!!!! εύχομαι να βρεθεί σύντομα και να είναι καλά!!! εύχομαι να το κρατήσεις πάλι στην αγκαλιά σου!!!!
από το σπίτι αυτού του αλήτη πήγες??? τα τηλέφωνα λογικό είναι να μη τα σηκώνει μετά από αυτό που έκανε... πέρνα από το σπίτι του, και ρώτα και την κυρία από κάτω που σου είχε πει ότι το έδωσε. και γενικά ρώτα όλους τους ανθρώπους της περιοχής!!! βάλε και αγγελία και γνωστοποίησε το τί πέρασε το γατάκι!!! γενικά κινητοποιήσου!!! μη χάνεις την ελπίδα σου!!! θα το βρεις!!! υπομονή θέλει!!!! και να καταγγείλεις αυτό το κάθαρμα!!!
να μας ενήμερώσεις για τις εξέλιξεις οπωσδήποτε!!!!
οι ευχές μου και η θετική μου σκέψη είναι δίπλα στο μικρό αυτό πλασματάκι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο! Πόσο ανεύθυνοι (για να μην πω τίποτα χειρότερο κ με κόψει η λογοκρισία) άνθρωποι υπάρχουν...ό,τι κ να πω για αυτό που τραβάς είναι λίγο. Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί ο γατούλης σύντομα κ να είναι καλά! :(

Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε ένα ζεστό σπίτι γεμάτο αγάπη.... Τίποτε λιγότερο...

δεν το εχει δωσει σε καμια κυρια το γατι απο κατω..... οπως εγραψα στην αρχη ειπε σε μια κυρια και μετα ειπε... σε εναν κυριο που το εδωσε σε μια κυρια... που δεν ξερει που μενει ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.... ενα ψεμα...... ολο... εχω ρωτησει στην γειτονια και εχω ψαξει και τα σχολεια της περιοχης.....εχω παει και εξω απο το σπιτι του αλλα ελειπε....μενω παρα πολυ μακρια νεα μακρη.. και δεν οδηγω.. δεν εχω την δυνατοτητα να ειμαι συνεχεια Αθηνα ειναι η οικογενεια του φιλου μου...και ετσι πηγαινουμε συχνα.Ο δε φιλος μου δεν θελει να παρει καμοια θεση στο ολο θεμα και ουτε να τσακωθει μαζι του (που περιμενα να συμβει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ) και μου λεει να το ξεχασω .... εχουμε τσακωθει και μεταξυ μας και δεν ξερω που θα οδηγησει ολο αυτο... και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν το περνει στα σοβαρα ειλικρινα σας το λεω σε οποιον το εχω πει σοκαρετε στην αρχη και απλα σαν να μην το ειπα...... η απλα μου λεει να το ξεχασω η μια γατα ηταν.... αν ειναι δυνατον...
θα ξαναπαω αθηνα αυριο να ξαναψαξω..και μηπως βρω και αυτον..

Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πιθανόν στο λένε αυτό γιατί δε συνειδητοποιούν πόσο πονάς. Αν δεν έχεις δεθεί έτσι με κάποιο ζωάκι δεν μπορείς να καταλάβεις. Αν συνέβαινε κάτι στο μωρό μου τώρα θα τρελαινόμουν. Δεν το αντιλαμβάνονται πολλοί όμως αυτό. Συνέχισε να προσπαθείς κι εύχομαι το καλύτερο, ακόμη κι αν δεν καταφέρεις να το βρεις, εγώ θα εύχομαι να είναι κάπου ζεστά και όμορφα ο μικρός σου, να τον έχει κοντά του κάποιος άνθρωπος με συνείδηση, που να μπορεί να του προσφέρει αγάπη.

Ποσο εχω εξοργιστει με αυτον τον αλητη.
Αμα του τσακισεις τα πα'ι'δια και του μαυρισεις κανενα ματι θα σε πουνε δε ξερω κι εγω πως.
Αλλα κατι τετοια τομαρια, μονο αυτα τα ''επιχειρηματα'' καταλαβαινουν.
Ελεος!
Μακαρι να ειναι καλα ο μικρουλης και να βρεθει συντομα.

Συμφωνω απολυτα με τον Βασιλη. Ο συντροφος σου μπορει να μην καταλαβαινει τι ειναι αυτο που νοιωθεις εσυ για το γατι, αλλα θα επρεπε να καταλαβαινει τι νοιωθει εκεινος για σενα και βλεποντας σε ετσι να πηγαινε και να του εσπαγε τα μουτρα, να δουμε αν θα ξαναχτυπουσε κανεναν. Μου κανει εντυπωση και η δικη του σταση, του συντροφου σου εννοω, θελει δηλαδη να διατηρησει σχεσεις με εναν "ανθρωπο" που κανει τετοια πραγματα και μαλιστα καποια απο αυτα στο κοριτσι του; Μηπως βρε κοριτσι μου πρεπει να αλλαξεις και συντροφο, αν ειχε συμβει αυτο σε εμενα θα πηγαινε ο αντρας μου και θα του εκοβε τα ποδια και αυτο επειδη θα ειχε στενοχωρησει εμενα.:mad:
Τι να πω, ευχομαι ειλικρινα το γατακι να ειναι ζωντανο και καπου καλα, ή τουλαχιστον απλα ζωντανο γιατι με αυτον που ειχε μπλεξει ολα μου φαινονται πιθανα.:(

συμφωνώ απόλυτα με τη Βάσω!!!!! έπρεπε να πάρει θέση οπωσδήποτε!!! αλλά εσύ μη το βάζεις κάτω!!! και άσε τους άλλους να λένε πως ήταν απλά μία γάτα!! ας λένε ό,τι θέλουν!!! όσοι μιλάνε έτσι για ένα τόσο σοβαρό συμβάν και σου λένε να το ξεχάσεις δεν ξέρουν να αγαπάνε και να νοιάζονται πραγματικά!!!

Το γατάκι δεν το έδωσε πουθενά. Δέν διαθέτει τέτοιου είδους ευαισθησίες ούτως ώστε να έψαχνε και να το έδινε κάπου. Είμαι σίγουρη ότι το εγκατέλειψε. Γέμισε με αφίσες την περιοχή. Αν το άφησε σ' εκείνη την περιοχή.

Κουράγιο κορίτσι μου, είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει αλλά μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δεν μπορούσες να ξέρεις το ποιόν αυτού του ανθρώπου.
Θα ήταν καλό να πας στην περιοχή να ψάξεις και να βρεις αυτόν τον άνθρωπο.Αν χρειαστεί -όσο δύσκολο και αν είναι- προσπάθησε να τον πιάσεις με το καλό. Πεσ του αν χρειαστεί ότι τον καταλαβαινεις που δεν το κράτησε και ότι δεν πειράζει που δεν σε πήρε τηλέφωνο να πας να το πάρεις. Και πεσ του ότι βρήκες κάποιον άλλον που ενδιαφέρεταικαι θες να πας νατο πάρεις για να σου πει, που το άφησε -αν το άφησε κάπου-.Είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά αν το άφησε στον δρόμο ίσως είναι ο μόνος τρόπος να σου το πει

Βασικά, ο τύπος είναι απαράδεκτος και δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την φροντίδα ενός γατιού και γενικότερα ενός ζώου.
Λυπάμαι πραγματικά που αυτός ο άνθρωπος έχει κι ένα σκυλί...
Εκτός από ανεύθυνος είναι και ψεύτης διότι δεν ανέφερε σε κανέναν την αλήθεια, ότι δηλαδή του είχες πει να σου δώσει το γατάκι εάν δεν μπορεί να το έχει άλλο.
Όσον αφορά την κακομεταχείριση του γάτου στα χέρια του, πραγματικά το αφήνω ασχολίαστο γιατί θα πω βαριές κουβέντες για τον κάθε ηλίθιο...
Έχει υποχρέωση να σου πει την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στο γατί, τι το έκανε, εάν του έφυγε, εάν το έδωσε κ.λπ.
Και, λυπάμαι αφάνταστα που το λέω, αλλά επειδή η κατάσταση με αυτόν φαίνεται περίεργη, ίσως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλες τις πιθανές απαντήσεις... :/:

Ανεύθυνο είναι να χάνεις τα κλειδιά του άλλου όχι μιά ψυχή. Ο τύπος είναι υπάνθρωπος.
Τί να πώ ? Με έχουν καλύψει τα παιδιά και συμφωνώ μαζί τους σε όλα ...και μέσα σ'όλα και σε αυτό που σου γράφει η Βάσω :/:

Σίγουρα δεν φταίς εσύ, που ανυποψίαστη τον πίστεψες και του χάρισες την αθώα αυτή ψυχούλα.
Πού να φανταζόσουν οτι υπάρχουν τέτοιοι υπάνθρωποι?
Ο τύπος είναι ψεύτης, αναίσθητος και ,το χειρότερο, δεν σέβεται τίποτα, ούτε εσάς και ούτε καν μια ζωούλα που του εμπιστεύτηκαν!
Γι αυτόν δεν υπάρχει "γιατρειά", είναι καμένο χαρτί. Αλλά για το λιονταράκι υπάρχει η ελπίδα, του να βγήκε τελικά σε καλό και να υιοθετήθηκε από κάποιον που αξίζει πραγματικά να χαίρεται τη συντροφιά του.

Λυπάμαι πολύ για το γατάκι. Εύχομαι μόνο να είναι καλά και ναι βρεθεί. Και αν δεν βρεθεί, να βρει κάπου αγάπη και ασφάλεια.

κανενα νεο για το λιονταρακι μου... πηγα αθηνα τον εψαξα ..
πηγα και στο σπιτι του τερατος.. αλλα δεν ηταν εκει....
τον πηρε τηλεφωνο ο φιλος μου και το σηκωσε.... του ειπε οτι αυτος που πηρε την γατα ειναι ναυτικος (δεν ξερω πως να το σχολιασω αυτο....)και δεν το βρισκει... του ειπε ο φιλος μου οτι αμαα δεν τον βρει εγω θα παω σε φιοζωικη οργανωση και αυτος ειπε
'' δεν μπορει να αποδειξει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!....'' που φυσικα εχει δικιο αλλα καποιος που δεν φτεει δεν θα επρεπε να αντιδρασει αλλιως?????????????????????? η ειναι ιδεα μου και αυτο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλιστα ειπε οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου.....!!!!!!! και το κλεισανε...!!!!!!!!!
ρωτησα και σε φιλοζωικη και μου ειπαν οτι αν δεν εχω κανει συμφωνητικο μαζι του δεν μπορω να κανω τιποτα....

θα τρελαθω ...τι θα κανω? :(:(

Σιγα μην είναι και αστροναυτης... απλα ο τυπος λεει ψεματα... ελπιζω το γατακι να ειναι ζωντανο και να μην πεθανε απο τα χερια του. Κατι τετοιο μου βρωμαει.

Γεια σου κορίτσι μου.
Λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που σου έχει συμβεί με το λιονταράκι σου. Έψαξα λίγο και έμαθα ότι υπάρχει και μπορει να σε βοηθησει η κ.Μπομπολάκη.Είνμαι στα Χανιά μεν, αλλά από ότι έμαθα βοηθάει σε όλην την Ελλάδα.Η γράψε τα γεγονότα στο chaniapets@yahoo.gr. η καλύτερα πάρε τηλστο 6943906337-6976489349
ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ
Θα μπορέσει να σε κοαθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνεις. Κάνε έναν κόπο και αν θέλεις μας ενημερώνεις.Καλή τύχη και ελπίζω να βρεθεί σώος ο μικρός!!:)

Nadene, αν αντέχεις θα ήταν καλό να κάνεις ένα κουράγιο ακόμη κ να μιλήσεις με την κυρία που προτείνει η Μαυρόγατα. Δεν χάνεις τίποτα, εύχομαι να βοηθήσει. Καλή επιτυχία! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

....κυνηγα το με τρέλλα,θέλει πυγμή σε τέτοιες περιπτώσεις και να καταλάβει ότι εαν δεν πει που ειναι το γατί θα έχει θεματακι...
Οπωσδήποτε επικοινώνησε με την κα Μπομπολακη,μα οπωσδήποτε,θα σου πει εγκυρες κινησεις που θα κανεις αν θες να εχεις σιγουρα μια απάντηση.Μην το αμελεις,οπωσδήποτε κα Μπομπολακη,εμενα με εχει βοηθησει και αναχαιτησαμε κατι μαγκες που απειλουσαν με φολες.Μην μασας με την ελλειψη συμβολαιου ,μην μασας οταν σου λενε διαφορα αποθαρρυντικα,μιλαμε για μια ψυχη,εχεις μαρτυρες.Δρασε με δυναμη καθολου ηττοπαθεια,και ειναι οκ αν δεν θες να ενημερωσεις δημοσια εδω ,αλλα ΔΡΑΣΕ και κανε οτι σου πει.Εχει τεραστια πειρα στα φιλοζωικα και γνωσεις πανω στα Νομικα που τις δινει αφιλοκερδως!ΟΚ κουκλα μου?Εμεις ειμαστε η προεκταση της φωνης που δεν εχουν αυτα και κανουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back