ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ομως η μοιρα τα εφερε αλλιως,η μαρω πρεπει να ταξιδεψει τον ενα απ τους δυο της γατους,που εχει εναν βωλο στο σβερκο και ειναι επειγον,κι ετσι το καραβι που θα την παρει μακρια ερχεται αποψε,και θα λειψουν πολλες μερες.(ευχομαστε ολα να πανε καλα).
ο χανσελ ομως και η γκρετελ τι θα γινουν?ποιος θα φροντιζει το σοκολατενιο σπιτακι τους?σαν το γνωστο παραμυθι?κι ετσι μια καλη νεραιδα με το νεραιδακι της(νεφελη),αποφασισαν να φιλοξενησουν για οσο χρειαστει τον χανσελ και τη γκρετελ.
μεχρι εδω καλα!!!!
τα γατουνια εχουν διαρροια,ειναι περιπου 3 εβδομαδων,εχουν αποπαρασιτωθει,κανουν κακα στην αμμο τους,αλλα εχουν ψωρα στ αυτακια.και φοβαμαι για τ αλλα γατακια μου.θα τα εχω σε κλουβακι χωριστα απ τα δικα μου,αλλα στο ιδιο αποθηκακι,που ειναι και ζεστα.ηδη τα ταιζει η μαρω με την τροφη που μαγειρευω καθημερινα για τον πατσινο και πανε καλλυτερα,δλδ κοτοπουλο-ρυζι-πατατα λιωμενα.τι λετε θα τα καταφερω????
περιμενω θετικη ενεργεια,και πιστευω ολα οτι θα πανε καλα!!!!!!
ΥΓ.ειναι ολοιδια με τον μπενζαμιν-γατομπουκιτσα,σε πορτοκαλι ομως,εε δε μπορουσα να αντισταθω!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι μια,δεν ειναι δυο με 7 γατες θα ειμαι,οποια ιδεα δεκτη!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μακαρι να πανε ολα καλα...

patmos
Νεοφερμένο μέλος
Σιγουρα θα γινει το καλυτερο για αυτα.
Μωρε η Γκρετ δεν καλοτρωει στειλτε καμμια ιδεα τι να κανομε- βασικα η Ρενα -διοτι εγω παω τον Νινο στο γιατρο και πρωτα ο Θεος θα επιστρεψω την αλλη Πεμπτη.
Φιλια νεραιδες μου.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μιλησα και στα παιδια και χαρηκαν που θα τα φερω κι αυτα σπιτι,θα κανω οτι μπορω,ευχομαι ν ανοιξει η ορεξη της μικρης!!!!!θα σου βαλω και φωτογραφιες εδω να χεις να βλεπεις!φιλακια μαρω!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Κι όταν μάλιστα ακούω ότι μοιάζουν και με τον μικρό μου Μπεν, ένα παραπάνω... τα έχω ήδη λατρέψει!
Μην ανησυχείς καθόλου! Πιστεύω ότι θα τα πας τέλεια! Είσαι άλλωστε έμπειρη γατο-μαμά! Τώρα για την ψώρα δεν ξέρω... κολλάει; Γιατί για την τροφή και την διάρροια, δεν σε φοβάμαι! Το' χεις!

υγ: Ανυπομονώ να δω φωτό!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ.αυτη τη στιγμη ο μεγαλος γατος της μαρως χειρουργειται,μια καλη ενεργεια απ ολους σας γιατι ειναι σοβαρα!!!!!!!!!
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Υγ: Είναι πανέμρφο το μωράκι! Η μυτούλα του τι έχει;
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε γαμωτο ποσα γατουνια εχει η πατμος!και ποσα λιγα ατομα να τ αγαπουν πραγματικα!μετρημενοι στα δακτυλα ειμαστε!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
και η καλη μας νεραιδα υιοθετησε και τη μαμα τους,κι αυτη τη στιγμη μενουν και οι τρεις μαζι στο ομορφο σπιτακι που τους εχει η μαμα μαρω.
τελικα ο χανς και η γκρετα εκαναν οτι ακριβως εγινε και στο παραμυθι,εζησαν αυτοι καλα κι εμεις?το παλευουμε!
ΥΓ.δεν ειχα χρονο να γραψω εδω με οσα εγιναν,αλλα ηταν πολυ συγκινητικο οταν ξαναγυρισε η μαμα τους,η μαρω ακομα ηταν αθηνα κι ημουν μαζι με την κορη μου οταν εγινε το σκηνικο,ποση αγαπη εχει μια μαμα γατα ρε παιδια!!!!!!!!αλλο να σας το λεω κι αλλο να το βλεπετε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να βγαλουμε φωτογραφιες ειναι πανεμορφα γατακια!!!!!!!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Η οικογενεια μεγαλωσε !!!!Εχω οικογενεια Μια πανεμορφη γατοοικογεγεια Η μαμα πολυ ( κυρια) τη μια σκεφτομαι να τη βαφισω Δομνα την αλλη Λαιδη .Δεν εχω αποφασισει Ειναι πολυ σεμνη και μαζεμενη.Ο υιος τριπλασιος απο την αδελφη του μιαζει με μπαλακι χοντρομαλακι δικαιως το ονομα αυτου Μπαλακι.Το κοριτσακι που δοξα τω Θεω επεζησε ειναι η Ζωιτσα!!!
Δεν εγραφα ολες αυτες τις μερς διοτι χρειαζοντουσαν βοηθεια μεγαλη .Εμβολιο η μαμα και αποπαρασιτωση ολα.Δεν θελω να βγουν στη γειτονια των δολοφονων.Ειναι δυσκολα μιας και τα μεγαλα αγορια μου πρεπει και αυτα να προστατευτουν απο τα αδεσποτα αλλα και να συνυπαρξουν.Παραχωρω λιγο λιγο χωρο .Η Ζωιτσα κοιμαται με το Νινο μου (τον εξελιγμενο γαταραρο που ειχε ινοσαρκωμα)
Κανω οτι μπορω να υπαρξει αρμονια και υγεια !!!
Στο κρεβατι μου κοιμομαστε Νινο Μπιανκο και Ζωιτσα.Λιγο υπρβολικο αλλαδεν θελω να χανω ουτε λεπτο τουλαχιστον απο το Νινο.Οσο για τη μικρη σουσουραδα ειναι ολο παιχνιδι.
Σας φιλω και στειλτε μου ονομα για τη μαμα τους!!!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ολη η θετικη μας σκεψη σε εσενα..και τον Νινο σου.
Υγ.Αυτη τη στιγμη δεν μου ερχεται ονομα..αλλα σιγουρα θα πεσουν πολλες ιδεες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool