Χάσαμε τη γατούλα μας στον Ασπρόπυργο

Margolk

Νεοφερμένο μέλος

Η Margolk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Το Σάββατο 16 Μαρτίου χάσαμε τη Bijou στη περιοχή του Λυκείου Ασπροπύργου. Φοράει κόκκινο κολάρο. Μας λείπει και την ψάχνουμε κάθε μέρα. Έβγαινε βόλτα κάθε μέρα στη γειτονιά, αλλά το Σάββατο δεν ξαναγύρισε. Αν τη δει κάποιος ας επικοινωνήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00025-3.JPG
    DSC00025-3.JPG
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 107
Margolk, εύχομαινα τη βρείτε σύντομα κι η περιπέτειά σας να είναι πλέον μια άσχημη ανάμνηση. :/:
Εάν θες, διάβασε το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε... καθώς περιέχει αρκετά χρήσιμα tips.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Bijou δεν την έχουμε βρει μέχρι σήμερα. Τις μέρες που χάθηκε, βρέθηκαν κάποιες πεθαμένες γάτες στη γειτονιά. Ένας ¨καλός¨ γείτονας είχε πετάξει δηλητήριο... Υπάρχει πιθανότητα η Bijou να έχει δηλητηριαστεί και πεθάνει μακριά από το σπίτι. Έχει χαθεί και ο γάτος του γείτονα, με τον οποίο ήταν φιλαράκια. Μας λείπει πολύ.... Η αδερφή μου είναι απαρηγόρητη.... Μισώ τους ασυνείδητους γείτονες....

Την Bijou δεν την έχουμε βρει μέχρι σήμερα. Τις μέρες που χάθηκε, βρέθηκαν κάποιες πεθαμένες γάτες στη γειτονιά. Ένας ¨καλός¨ γείτονας είχε πετάξει δηλητήριο... Υπάρχει πιθανότητα η Bijou να έχει δηλητηριαστεί και πεθάνει μακριά από το σπίτι. Έχει χαθεί και ο γάτος του γείτονα, με τον οποίο ήταν φιλαράκια. Μας λείπει πολύ.... Η αδερφή μου είναι απαρηγόρητη.... Μισώ τους ασυνείδητους γείτονες....
Αν μπορουσε να μπαινοβγαινει ευκολα στο σπιτι σας, πιστευω πως στα πρωτα σημαδια της αδιαθεσιας της θα ειχε γυρισει σπιτι, αν φυσικα εφαγε δηλητηριο. Ετσι εγινε πριν χρονια με μια δικια μου γατουλα, γυρισε στο σπιτι και καταλαβαμε τι ειχε συμβει και αν και ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση, αυτο μας εδωσε την δυνατοτητα να την σωσουμε.
Αυτος ηταν και ο λογος που δεν αφησα ποτε ξανα τα γατια μου να βγουν εξω απο το σπιτι, δυστυχως ασυνειδητοι γειτονες υπαρχουν παντου, σε καθε γειτονια και ο μονος τροπος να τα προστατεψουμε ειναι να τα κραταμε στο σπιτι που ειναι ασφαλη.
Ευχομαι ειλικρινα να βρεθει συντομα και να το αφησετε ολο αυτο πισω σας.

Σ΄ ευχαριστώ, αλλα έχουμε χάσει κάθε ελπίδα. Η Bijou έβγαινε βόλτα καθημερινά στην γειτονιά, αλλά πάντα γύριζε σπίτι. Αν ήταν καλά θα είχε γυρίσει...

Μηπως εχετε στην γειτονια σας τιποτα ακατοικητα σπιτια, τιποτα οικοπεδα περιφραγμενα, καποιον χωρο τελος παντων που θα μπορουσε να παει αν ενοιωθε ασχημα, για να πηγαινατε να ψαξετε εκει.
Αν οντως εφαγε δηλητηριο, δεν ειναι απαραιτητο να δηλητηριαστηκε ασχημα, ο γατος μου οταν δηλητηριαστηκε η γατουλα μου, εγλειψε κι εκεινος λιγο αλλα δεν επαθε αυτο που επαθε η αλλη που εφαγε πολυ. Επαθε συμφωνα με τον κτηνιατρο ενα νευρολογικο επεισοδιο, το οποιο βεβαια χρειαστηκε ιατρικη φροντιδα, αλλα σκεπτομαι μηπως η γατουλα σου επαθε κατι τετοιο και ειναι καπου εκει κοντα αλλα επειδη δεν την ειδε γιατρος δεν της περναει.
Ψαξτε, μην απελπιζεστε ακομα, μπορει να σας χρειαζεται.

Μην εισαι απαισιοδοξη. Με τον καιρο μπορει να γυρισει. Ευχομαι πραγματικα να τη δειτε συντομα!!:)

Σας ευχαριστώ όλους... 8 μέρες τώρα την ψάχνουμε σε όλα τα πιθανά μέρη. Έχουμε κολλήσει αφίσες και έχουμε ρωτήσει τους γείτονες μήπως την είδαν. Κανένα αποτέλεσμα....Μακάρι να την εντοπίζαμε έστω και άρρωστη.... Μας τρελαίνει ότι μπορεί να πέθανε με πόνους και κάποιος την πέταξε στα σκουπίδια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back