Margolk
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εάν θες, διάβασε το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε... καθώς περιέχει αρκετά χρήσιμα tips.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Margolk
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν μπορουσε να μπαινοβγαινει ευκολα στο σπιτι σας, πιστευω πως στα πρωτα σημαδια της αδιαθεσιας της θα ειχε γυρισει σπιτι, αν φυσικα εφαγε δηλητηριο. Ετσι εγινε πριν χρονια με μια δικια μου γατουλα, γυρισε στο σπιτι και καταλαβαμε τι ειχε συμβει και αν και ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση, αυτο μας εδωσε την δυνατοτητα να την σωσουμε.Την Bijou δεν την έχουμε βρει μέχρι σήμερα. Τις μέρες που χάθηκε, βρέθηκαν κάποιες πεθαμένες γάτες στη γειτονιά. Ένας ¨καλός¨ γείτονας είχε πετάξει δηλητήριο... Υπάρχει πιθανότητα η Bijou να έχει δηλητηριαστεί και πεθάνει μακριά από το σπίτι. Έχει χαθεί και ο γάτος του γείτονα, με τον οποίο ήταν φιλαράκια. Μας λείπει πολύ.... Η αδερφή μου είναι απαρηγόρητη.... Μισώ τους ασυνείδητους γείτονες....
Αυτος ηταν και ο λογος που δεν αφησα ποτε ξανα τα γατια μου να βγουν εξω απο το σπιτι, δυστυχως ασυνειδητοι γειτονες υπαρχουν παντου, σε καθε γειτονια και ο μονος τροπος να τα προστατεψουμε ειναι να τα κραταμε στο σπιτι που ειναι ασφαλη.
Ευχομαι ειλικρινα να βρεθει συντομα και να το αφησετε ολο αυτο πισω σας.
Margolk
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν οντως εφαγε δηλητηριο, δεν ειναι απαραιτητο να δηλητηριαστηκε ασχημα, ο γατος μου οταν δηλητηριαστηκε η γατουλα μου, εγλειψε κι εκεινος λιγο αλλα δεν επαθε αυτο που επαθε η αλλη που εφαγε πολυ. Επαθε συμφωνα με τον κτηνιατρο ενα νευρολογικο επεισοδιο, το οποιο βεβαια χρειαστηκε ιατρικη φροντιδα, αλλα σκεπτομαι μηπως η γατουλα σου επαθε κατι τετοιο και ειναι καπου εκει κοντα αλλα επειδη δεν την ειδε γιατρος δεν της περναει.
Ψαξτε, μην απελπιζεστε ακομα, μπορει να σας χρειαζεται.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Margolk
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum