Havana
Διάσημο μέλος
πχ
προιοντα ..ανω και κάτω τελεια και μετα παραθυράκια πετ 1 πετ 2 φιδι , γατα, σκυλοσ αξεσουαρ.... (κροσι ενα που λετε και σεις εδω!!!!)
μετα πηγα στις αγγελιες μήπως ζητα κανεις τίποτα σε ιμιαιμο να δώσουμε κανενα μουσουδι απο το site , και οι περισσσοτερες ξεκινουσαν "" οικογενεια πραγματικά ζωοφιλη (???????) ζητα να της χαρισουν καθαροαιμο αυστηρα (??????? κροσι 2

) χάσκι καυκάσιο απαραιτητα με γαλανα μάτια , πρασινα ειναι απαγορευτικά με χαρτια και pedigree (κροσι 3 και 4 μαζι)
καλά αφου το θέλουν ¨"" αυστηρά ""ετσι όπως το θέλουν γιατι δε σκάνε 850 ευρώ που κοστίζει το εν λόγω κουτάβι να ησυχάσουνένας αλλοσ ηθελε να του χαρισουν οπωσδήποτε αρσενικό οπωσδήποτε απο γονεισ πρωταθλητες οπωσδήποτε εκπαιδευμένο ενα καθαροαιμο μποχερ ή και πιτ μπουλ
(κροσι 5

απορία ...ποιοσ θα του χάριζε ενα τετοιο σκυλι>>> και δε θα ζήταγε ενα συμβολικο ποσο των 1200 ευρω το λιγοτερο...εχουμε τρελαθει τελειως πια
και ο παραπανω κυριος δηλωνε φανατικος φιλοζωος

κατι δεν πάει καλά , δυσκολεύομαι να ακουλουθήσω αυτή την σκέψη των φανατικά φιλοζωων ( η παντελος ζώών τελος πάντων)
ουτε ζώα δε τους λες κατι τετοιους ακομα και τα ζώα μια στοιχειώδη αντιληψη την έχουν
το κακο ειναι οτι αυτοι οι τυπου ανρωποι ειναι παρα μα παρα πολλοι
ειναι σιγουρα τυποι που κορνάρουν στο δρόμο , που βρίζουν και κάνουν χειρονομίες, που θεωρουν το αμάξι προεκταση του @@#545++-0_( τέτιου τους και γιατί να μην έχουν και έναν σκύλαρο βρε αδερφέ με διπλώματα , παπλώματα και δε συμαζεύεται για εχτρα πόντους??? και φυσικά επειδη ειμαστε και ελληναραδες το θέλουμε τσαμπα και για να μα μη τουσ πριζουν οι υστερικες γκομενιτσες που και καλά νοιάζονται ... θα φορέσω και τη πινακίδα φιλοζωος και ναι θα τους πεισω.

κριμα και πάλι κριμαεγω που έχω ενα θέμα με κάποιες ράτσες πχ τις ragdoll πραγματικά θα εσκαγα χρηματα και δεν θα περιμενα να μου τη χαρισουν τστστσ
παλιοτερα που ειχα αγοράσει λυκοσκυλο το είχα ψάξει αρκετα με εκτροφεια και φυσικά εφυγε και εκει χρήμα...
βεβαια κατεληξαν να μου το κλεψουν το σκυλι μετα το βρηκαμε αλλα δε μας το εδιναν ιστοριες για αγριους ενω τα αδεσποτακια μας μονο εμεις που τα εχουμε φαινεται ειμαστε υπεριφανοι γονεις για τα μουσουδια τους...
και μια φορα που μου χάρισαν μια σιαμ (τη βανιλλια μου) ήταν επειδη τους ξέμεινε και κανεισ δεν την έπαιρνε γιατι είχε πολυ γλυκερο μουσούδι , δεν είχε αυτο το αγεροχο βλέμμα που έχουν οι σιαμ....

χχχ πλακα κάνω τα πειράζω τα σιαμομούσουδα

αυτα σας τα παρεθεσα και ξαλφρωσα... γκρρρρρρρρρρρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Πιστευω οτι αυτοι που ψαχνουν στο τζαμπε το κανουν επιδη ξερουν εκ των προτερων οτι μια μερα, αφου κανουν το κεφι και το εφε τους, θα τα πεταξουν στο δρομο, οποτε σου λεει τζαμπα τα εξοδα;![]()
Ετσι νομίζω κι εγώ.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελατωματικά ζωάκια θα κουβαλάνε αυτοί με το πολυτελές ντύσιμο και τα πολυτελή αυτοκίνητα? Άρε βούρδουλας που χρειάζεται. Βρε ζήτω τα αδεσποτάκια μας. Γουστάρω λαΪκά στρώματα

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θέλω να μου χαρίσουν μια πορσε βρε παιδια! Τι να κάνω, που να βάλω αγγελία;
Άμα την βρεις και επειδη δεν νομίζω να βρεθεί δεύτερη πόρσε και επείδή δεν θα την έχεις πληρώσει για να την λυπάσαι θα μου την δώσεις να την οδηγήσω γιατί δεν νομίζω να έχω την ευκαιρία αλλιώς

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα την βρεις και επειδη δεν νομίζω να βρεθεί δεύτερη πόρσε και επείδή δεν θα την έχεις πληρώσει για να την λυπάσαι θα μου την δώσεις να την οδηγήσω γιατί δεν νομίζω να έχω την ευκαιρία αλλιώς![]()
ωχχχχχ ωχχχχχχ ωχχχχχχ ... και επειδη ειναι γκαζιαρα η μαγισσα ετοιμασου να σας συνοδευει και κανα περιπολικο...τιποτα ζηταδες....

drusilia
Διάσημο μέλος

Παντως, για να επανέλθω στο θέμα, τα ζωάκια δεν ειναι ουτε αντικείμενα ουτε παιχνιδια... Και οπως έχουν δειξει τα πράγματα, ακομα και τα ζώα ράτσας που τα έχουν ακριβοπληρώσει τα παραμελούν και τα κακομεταχειρίζονται. Ποσο μάλλον να μην ειναι διατεθειμένοι ουτε καν να πληρώσουν για αυτά...
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Παντως, για να επανέλθω στο θέμα, τα ζωάκια δεν ειναι ουτε αντικείμενα ουτε παιχνιδια...
Συμφωνώ απόλυτα!![]()
Μωρέ κι εγώ συμφωνώ, και νομίζω και οι περισσότεροι εδώ μέσα θα συμφωνούσαν.
Το θέμα είναι ότι, όπως φαίνεται, πολλοί όχι μόνο διαφωνούν αλλά θεωρούν αυτές τις απόψεις, που σε μας μοιάζουν αυτονόητες, γραφικές ή ακόμα (το ακούσαμε κι αυτό) και επικίνδυνες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί?
aretha
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μάλλον θεωρούν ότι είμαστε υπερβολικά φιλόζωοι, άρα μισάνθρωποι.

καλό αυτό, μου άρεσε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άλλωστε και στη φύση ακόμα όλα τα θηλαστικά δεν προστατεύουν τα μικρά τους με τον ίδιο τρόπο. Άλλα τα προστατεύουν περισσότερο άλλα λιγότερο άλλα τα παρατάνε. Γιατί να διαφέρει σε αυτό ο άνθρωπος.
Ο καθένας με την ψυχή του και την συνείδησή του.Μάλλον θεωρούν ότι είμαστε υπερβολικά φιλόζωοι, άρα μισάνθρωποι.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μάλλον θεωρούν ότι είμαστε υπερβολικά φιλόζωοι, άρα μισάνθρωποι.

Χμ, εγώ που ειμαι οντως μισάνθρωπος, πειράζει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
κ γω ρε γ...μτ γιαυτο ισως εχω το touch με τα γατονια...Χμ, εγώ που ειμαι οντως μισάνθρωπος, πειράζει;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Μεταξύ μας...Χμ, εγώ που ειμαι οντως μισάνθρωπος, πειράζει;
Δεν πειράζει και πάρα πολύ

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool