Χάσαμε τον Μαουάκη

:up::up::up::up: μπράβο!!οι ευχές μας εισακούστικαν!!!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο πολυ χαρηκα!!! εχω περασει κι εγω τετοια λαχταρα αλλα δυστυχως χωρις αισιο τελος!!! χαιρομαι πολλοι οταν καποιος δεν περανει ολο αυτο που περασα εγω. ειδα προχθες τις φωτογραφιες και εκλαιγα παλι. τεσπα!!! και παλι μπραβο και να του δωσεις φιλακια πολλα του μικρου απο εμενα!!!!!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολέ!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up:

και Ουφφφφ!!!!!!!!!!!:lol:

Ευτυχώς που το βρήκες το καημενούλι! Και για να έχουμε κι εμείς το νου μας, αν μπορείς πες μου που είναι το ιατρείο αυτου του κυρίου για να κρατηθώ μακριά...

Να στε καλά όλες, έχετε χαιρετίσματα κι από τον Μαουάκη (κι όχι Μαουνάκι όπως μας αποκάλεσαν μερικοί μερικοί :lol:). Έρχεται και κάθεται μόνος του στην ποδιά μου το ζουζούνι:blink:, τουλάχιστον απ' την περιπέτεια κατάλαβε ότι δεν θα βρει αλλού καλύτερα:up:.

Ευτυχώς που το βρήκες το καημενούλι! Και για να έχουμε κι εμείς το νου μας, αν μπορείς πες μου που είναι το ιατρείο αυτου του κυρίου για να κρατηθώ μακριά...

Μίλησα με μια φίλη μου που μένει εκεί και πηγαίνει σ αυτόν τον σκύλο της και μου είπε πως είναι ακριβός...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back