Χαζή γατομαμά;

Ολγα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Τον Οκτώβρη βρήκαμε στο δρόμο έναν μικρό γατούλη. Τον μαζέψαμε. Ήταν αρκετά άγριος και σε κακά χάλια. Σιγά σιγά μας συνήθισε. Εξακολουθεί να αποφεύγει τον κόσμο που έρχεται καμμιά φορά στο σπίτι.Κρύβεται στην κρεβατοκάμαρα μέσα στην ντουλάπα.
Πολλές φορές νιαουρίζει ασταμάτητα. Κάνω διάφορα προσπαθώντας να τον κάνω να σταματήσει. Το μόνο που πιάνει είναι να τον πάρω αγκαλιά. Τότε αρχίζει να τρίβεται επάνω στο προσωπό μου και να μου δαγκώνει ελαφρά το μάγουλο. Και μετά φεύγει. Για κάποιες μέρες τώρα, λείπω από το σπίτι αρκετές ώρες και δύο βράδια δεν κοιμήθηκα εκεί. Ο άντρας μου, μου λέει συνέχεια ότι νιαουρίζει (ενώ έχει φαγητό, νερό και την βεράντα ανοιχτή για τις βόλτες του στο μπαλκόνι).Είναι δυνατόν να του λείπω και να το δείχνει με αυτό τον τρόπο, ή απλά είμαι ξετρελαμένη μαζί του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ψαχνει Δεν ειναι της ιδεας σου ετσι εκανε και ο δικος μου οταν ελειπα τριγυρνουσε παντου και στο τελος αφου δεν με εβρισκε κοιμοταν στο μαξιλαρι μου Οταν ερχομουν πετιοταν σαν τρελος και δεν εφευγε απο πανω μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο Παύλας νιαουρίζει με υπόκωφους ήχους για να τραβήξει την προσοχή μου. Μόνο όταν τον πάρω αγκαλιά σταματά. Είναι αυταπόδεικτο ότι του λείπεις και εσύ και τα χάδια!

Χωρις αμφιβολια του λειπεις ,εγω καποιες φορες το σκεφτομαι να τον αφησω μονο,ειναι τοσο κολλημενος μαζι μου

συμφωνω κ εγω με τα παιδια εμενα οταν φευγω απο το σπιτι για δουλεια αρχιζουν το νιαουρισμα κ οταν γυρναω τοτε τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω κ πηδανε πανω μου η στο σερβαν για να μου μυρισουν την μουρη σε καποιο βιβλιο ειχα διαβασει οτι σου μυριζουν το προσωπο γιατι σε θεωρουν μελος της οικογενειας

Αρα δεν το έχω καβαλήσει το καλάμι με τον γατούλη μου.Χθές βράδυ πήγα στο σπίτι και τον βρήκα. Δεν ξεκολούσε από πάνω μου. Ladycat κοίταξα τις φωτογραφίες που έχεις στο δημόσιο προφίλ σου. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί; Όλες οι γατούλες που έχεις στις φωτογραφίες είναι υπέροχες. Σε ζηλεύω που μπορείς να έχεις τόσες πολλές γατούλες. Εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Βλέπεις έχω ήδη ακόμα μια σκυλίτσα ένα καναρίνι και κάμποσα ψαράκια και επειδή πολλές φορές λείπω, τα φροντίζει ο άντρας μου ή η μητέρα μου οι οποίοι δεν με αφήνουν να φέρω τίποτε άλλο στο σπίτι. Ακόμα και ένα μικρούλι που βρήκε η κόρη μου το φροντίσαμε για λίγο καιρό και ύστερα το δώσαμε στην ανηψιά μου που το ήθελε.
Αααααααχ! :( Τέλος πάντων. Αν κάποτε καταφέρω να μείνω στο χωριό του άντρα μου στην Κρήτη, θα γεμίσω τον τόπο με τα αδέσποτα που θα μαζεύω. Χι!:)

Αρχική Δημοσίευση από Ολγα:
Αρα δεν το έχω καβαλήσει το καλάμι με τον γατούλη μου.Χθές βράδυ πήγα στο σπίτι και τον βρήκα. Δεν ξεκολούσε από πάνω μου. Ladycat κοίταξα τις φωτογραφίες που έχεις στο δημόσιο προφίλ σου. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί; Όλες οι γατούλες που έχεις στις φωτογραφίες είναι υπέροχες. Σε ζηλεύω που μπορείς να έχεις τόσες πολλές γατούλες. Εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Βλέπεις έχω ήδη ακόμα μια σκυλίτσα ένα καναρίνι και κάμποσα ψαράκια και επειδή πολλές φορές λείπω, τα φροντίζει ο άντρας μου ή η μητέρα μου οι οποίοι δεν με αφήνουν να φέρω τίποτε άλλο στο σπίτι. Ακόμα και ένα μικρούλι που βρήκε η κόρη μου το φροντίσαμε για λίγο καιρό και ύστερα το δώσαμε στην ανηψιά μου που το ήθελε.
Αααααααχ! :( Τέλος πάντων. Αν κάποτε καταφέρω να μείνω στο χωριό του άντρα μου στην Κρήτη, θα γεμίσω τον τόπο με τα αδέσποτα που θα μαζεύω. Χι!:)
καλε κοιτα τες οσες φορες θες γι αυτο ειναι το δημοσιο προφιλ

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
... σε καποιο βιβλιο ειχα διαβασει οτι σου μυριζουν το προσωπο γιατι σε θεωρουν μελος της οικογενειας

Aχχχ, αλήθεια;;;;;
H γλυκειά μου με μυρίζει συνέχεια στο στόμα κι εγώ νόμιζα ότι ήθελε να δει τί τρώω για να φάει κι αυτή. Nόμιζα ότι το κάνει από λαιμαργία......
Άχουου, την καλή μου......:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back