ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
20-12-06
22:45
κοριτσια, γεια σας! Μετα απο τη μεγαλη απουσια μου,ειμαι και παλι κοντα σας.
Ευχομαι να ειστε καλα εσεις και τα μωρακια σας.
Χαιρετιζω τα καινουρια μελη του site και ελπιζω να ειμαστε ολοι μια ευχαριστη παρεα.μαζι φυσικα με τα γατουλινια μας!
Φιλακια σε ολες!
Ευχομαι να ειστε καλα εσεις και τα μωρακια σας.
Χαιρετιζω τα καινουρια μελη του site και ελπιζω να ειμαστε ολοι μια ευχαριστη παρεα.μαζι φυσικα με τα γατουλινια μας!
Φιλακια σε ολες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
21-12-06
00:37
καλως την που ειχες χαθει καλε εσυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
21-12-06
08:01
ΚΑλως μας ξαναρθες Φλωρα!
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
22-12-06
16:28
Μου συνεβησαν δυσαρεστα πραγματα και κατοπιν χαλασε και ο υπολογιστης μου .Αλλα τωρα ολα καλα και ειμαι παλι εδω!
Ευχομαι σε ολους: Καλα Χριστουγεννα και οτι επιθυμειτε!Να περασετε ολοι καλα!
Ευχομαι σε ολους: Καλα Χριστουγεννα και οτι επιθυμειτε!Να περασετε ολοι καλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum