Χαρίζεται Ημίαιμη γατούλα 6μηνών..Η Σιρένα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

darklordvader77

Νεοφερμένο μέλος

Ο darklordvader77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Γεια σας! Με λένε Σιρένα και είμαι ένα ημίαιμο γατάκι μόλις 6 μηνών..
Είμαι πολύ παιχνιδιάρα αλλά και χαδιάρα (όταν κουράζομαι απ το παιχνιδι) και το μόνο που ζητώ είναι φαγάκι,νερό και πολύ αγάπη!! Χουρχουριζω πολυ (όταν θέλω) και είμαι πολύ περίεργη απ τη φύση μου! Αλλα είμαι και διακριτική... δεν νιαουρίζω καθόλου πολύ,σχεδόν ποτέ! Παρα μόνο όταν ετοιμάζεστε να μου βάλετε το φαγητο μου και τοτε σας δείχνω ποσο πολυ σας αγαπω!!

Είμαι εμβολιασμένη-αποπαρασιτωμένη και θα δωθώ μόνο για σπίτι (γιατι μονο εκει έχω μάθει) ή για χώρο καλά περιφραγμένο έτσι ωστε να μην καταληξω σαν κατι αλλα γατακια στο δρόμο να με πατήσουν ή να μου ρίξουν φόλα. Το μόνο σίγουρο ειναι πως θα τα πάθω αυτά αν δε με προσέξετε! Δυστηχώς οι πρώτοι μου γονείς λόγω στρατου και μετακόμισης δεν μπορούν να με πάρουν μαζί τους..όμως τους αγαπω και δε τους κρατώ κακία! Γιατι ξέρω πως το μόνο που θέλουν είναι να είμαι καλά και να είμαι ευτυχισμένη!! Ακόμη και αν μπορουσαν να ερχονται να με επισκέπτονται καμια φορα ή να σας βοηθησουν θα ταν υπόχρεοι.
Επείγον να υιοθετηθώ γιατι δε μου απομένει παρα μονο 1 εβδομαδα με τους γατογονείς μου...βοηθήστε με!!!!
Ευχαριστω προκαταβολικά!

Επικοινωνία μέσω π.μ., στο email darklordvader77@gmail.com και στο τηλέφωνο 6987145570 οποιαδήποτε ώρα μιας και επίγει.

Ορίστε και μερικές φωτο:

IMG_20110617_190856.jpg

100_2528.jpg

100_2493.jpg

DSC00532.jpg

DSC00536.jpg

IMG_20110924_044742.jpg

IMG_20110926_171022.jpg

IMG_20110924_044901.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Υιοθετήθηκε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back