kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
30-01-15
10:31
Αυτό το υπέροχο αγόρι – τώρα είναι 1 1/5 χρονών - το φρόντιζα απ' όταν ήρθε στην πυλωτή μας... Γρήγορα βρέθηκε γονιός και εδώ και 1 χρόνο ζει μαζί του!!!
Με τον κύριο που το υιοθέτησε είχαμε κρατήσει επαφή και μάθαινα τα νέα του....Μέχρι χθες νόμιζα πως ήταν όλα τέλεια για τον μικρό μου πρίγκηπα...μέχρι χθες....γιατί έλαβα ένα μήνυμά του και γύρισε ο κόσμος ανάποδα….
μου είπε πως δεν μπορεί άλλο να ασχοληθεί μαζί του, δεν μπορεί να του προσφέρει τα χάδια και την αγάπη που θέλει και θέλει να τον δώσει...
Μιλήσαμε πολύ ώρα χθες το βράδυ και κατάλαβα πως ενώ τον αγαπάει πολύ, είναι ένας γάτος=σκύλος, τόσο καλός όπως μου είπε, τον έχει αγχώσει που δεν μπορεί να του αφιερώσει πολύ χρόνο, με αποτέλεσμα να κλαίει ο γατούλης όταν τον βλέπει και να θέλει πολύ τα χάδια του…. περισσότερο και από το φαγητό…. και αυτό τον αγχώνει πάρα πολύ!!!
Εργάζεται πολλές ώρες και ο Γκίζμο μένει αρκετές ώρες μόνος του, οπότε όταν τον βλέπει έχει πολύ ανάγκη από τα χάδια και την αγάπη του…Αλλο γατάκι δεν μπορεί να πάρει οπότε ο μικρούλης μένει μόνος του και περιμένει να γυρίσει εκείνος για να πάρει τα χάδια και την αγάπη που θέλει τόσο.... Ο γατούλης Γκίζμο ήταν πάντα έτσι....χαδιάρης, ομιλητικός και επικοινωνιακός από μωράκι....Είναι λίγο φοβιτσιάρης με τους ξένους αλλά είναι πολύ φυσικό αφού η μόνη του επαφή είναι ο κύριος που τον έχει υιοθετήσει...Μόλις όμως συνηθίσει τη φυσική παρουσία κάποιου γίνεται χαλί να τον πατήσεις!!!
Ήθελε να τον πάρω εγώ αλλά του εξήγησα πως, όσο κι αν το θέλω, είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση…. Πόσο στενοχωριέμαι δεν λέγεται...ήταν υπέροχο μωρό, φαντάζομαι τώρα πως θα έχει εξελιχθεί!
Του υποσχέθηκα να βρούμε ένα καλό σπιτάκι για το μικρούλη και μια αγκαλιά που θα τον κλείσει μέσα με πολύ πολύ φροντίδα και αγάπη….δεν είναι γατούλης για έξω ο Γκίζμο…είναι γατούλης που αναζητά πολύ τα χάδια και την αγάπη και αναζητούμε γονιό ο οποίος θα θέλει να του προσφέρει όσα έχει στερηθεί!
Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για το Γκίζμο να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ! Και όσοι μπορούν ας το προωθήσουν όπου μπορούν… Ευχαριστούμε!
[Nine Lives Reg. No. 2157/08]
Ο μικρός έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ακόμη πιο όμορφος…θαυμάστε τον!
Με τον κύριο που το υιοθέτησε είχαμε κρατήσει επαφή και μάθαινα τα νέα του....Μέχρι χθες νόμιζα πως ήταν όλα τέλεια για τον μικρό μου πρίγκηπα...μέχρι χθες....γιατί έλαβα ένα μήνυμά του και γύρισε ο κόσμος ανάποδα….
μου είπε πως δεν μπορεί άλλο να ασχοληθεί μαζί του, δεν μπορεί να του προσφέρει τα χάδια και την αγάπη που θέλει και θέλει να τον δώσει...Μιλήσαμε πολύ ώρα χθες το βράδυ και κατάλαβα πως ενώ τον αγαπάει πολύ, είναι ένας γάτος=σκύλος, τόσο καλός όπως μου είπε, τον έχει αγχώσει που δεν μπορεί να του αφιερώσει πολύ χρόνο, με αποτέλεσμα να κλαίει ο γατούλης όταν τον βλέπει και να θέλει πολύ τα χάδια του…. περισσότερο και από το φαγητό…. και αυτό τον αγχώνει πάρα πολύ!!!
Εργάζεται πολλές ώρες και ο Γκίζμο μένει αρκετές ώρες μόνος του, οπότε όταν τον βλέπει έχει πολύ ανάγκη από τα χάδια και την αγάπη του…Αλλο γατάκι δεν μπορεί να πάρει οπότε ο μικρούλης μένει μόνος του και περιμένει να γυρίσει εκείνος για να πάρει τα χάδια και την αγάπη που θέλει τόσο.... Ο γατούλης Γκίζμο ήταν πάντα έτσι....χαδιάρης, ομιλητικός και επικοινωνιακός από μωράκι....Είναι λίγο φοβιτσιάρης με τους ξένους αλλά είναι πολύ φυσικό αφού η μόνη του επαφή είναι ο κύριος που τον έχει υιοθετήσει...Μόλις όμως συνηθίσει τη φυσική παρουσία κάποιου γίνεται χαλί να τον πατήσεις!!!
Ήθελε να τον πάρω εγώ αλλά του εξήγησα πως, όσο κι αν το θέλω, είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση…. Πόσο στενοχωριέμαι δεν λέγεται...ήταν υπέροχο μωρό, φαντάζομαι τώρα πως θα έχει εξελιχθεί!
Του υποσχέθηκα να βρούμε ένα καλό σπιτάκι για το μικρούλη και μια αγκαλιά που θα τον κλείσει μέσα με πολύ πολύ φροντίδα και αγάπη….δεν είναι γατούλης για έξω ο Γκίζμο…είναι γατούλης που αναζητά πολύ τα χάδια και την αγάπη και αναζητούμε γονιό ο οποίος θα θέλει να του προσφέρει όσα έχει στερηθεί!
Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για το Γκίζμο να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ! Και όσοι μπορούν ας το προωθήσουν όπου μπορούν… Ευχαριστούμε!

[Nine Lives Reg. No. 2157/08]
Ο μικρός έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ακόμη πιο όμορφος…θαυμάστε τον!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
30-01-15
12:34
Αγάπη μου γλυκειά, παραμυθένια! 
Να βρεις τον άνθρωπο που θα σε λατρέψει και θα σε χορτάσει τα χαδάκια που σου αξίζουν, που θα σε έχει κομμάτι της ζωής του πολύτιμο. Που δεν θα χρειάζεται με παράπονο να του υπενθυμίζεις οτι μπορεί να είσαι πανέμορφο στολίδι, αλλά συχρόνως είσαι και ζωντανό στολίδι και που, ως όλα τα ζωντανά με ψυχή, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενο και να ανθήσεις χωρίς αγάπη. Άντε κουκλί μου, καλή τύχη και γρήγορα !

Να βρεις τον άνθρωπο που θα σε λατρέψει και θα σε χορτάσει τα χαδάκια που σου αξίζουν, που θα σε έχει κομμάτι της ζωής του πολύτιμο. Που δεν θα χρειάζεται με παράπονο να του υπενθυμίζεις οτι μπορεί να είσαι πανέμορφο στολίδι, αλλά συχρόνως είσαι και ζωντανό στολίδι και που, ως όλα τα ζωντανά με ψυχή, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενο και να ανθήσεις χωρίς αγάπη. Άντε κουκλί μου, καλή τύχη και γρήγορα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
30-01-15
12:40
Σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τη στήριξη και τα καλά σου λόγια!!
Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα δώσει την ευκαιρία σ' αυτό το αγόρι για πολλά χάδια και αγάπη....

Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα δώσει την ευκαιρία σ' αυτό το αγόρι για πολλά χάδια και αγάπη....
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
30-01-15
12:52
Πάει...τον ερωτεύτηκα!
Αχχχ τι όμορφος που είναι; Ελπίζω να σταθεί τυχερός και το δεύτερο σπιτάκι του να είναι παραδεισένιο! Πως τα πάει με άλλες γατούλες;
Αχχχ τι όμορφος που είναι; Ελπίζω να σταθεί τυχερός και το δεύτερο σπιτάκι του να είναι παραδεισένιο! Πως τα πάει με άλλες γατούλες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
30-01-15
12:56
Πάει...τον ερωτεύτηκα!Αχχχ τι όμορφος που είναι; Ελπίζω να σταθεί τυχερός και το δεύτερο σπιτάκι του να είναι παραδεισένιο! Πως τα πάει με άλλες γατούλες;
Ευχαριστούμε πολύ!!! ναι είναι ένας πολύ όμορφος και χαδιάρης γάτος!!! όταν ήταν μικρός τα πήγαινε μια χαρά! τώρα βέβαια ζει μόνος του και φαντάζομαι ότι θα θέλει προσαρμογή....επειδή όμως είναι πολύ χαδιάρης γάτος (σαν σκύλος όπως μου είπε το παιδί) θεωρώ πως θα τα πάει υπέροχα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum