Χαρίζεται ένα φουντωτό κουκλί:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
Φουντωτός, νωχελικός, αγκαλίτσας και τρυφερούλης. O «Λάμπης» είναι μόνο 4 μηνών μπεμπης. Τον παράτησαν σε μέρος που ταίζονται αδέσποτες γάτες και αυτός έπαιρνε όλο τον κόσμο από πίσω νιαουρίζοντας και έβγαινε στο δρόμο χωρίς συναίσθηση του κινδύνου. Μοιάζει με περσικό και πιθανόν να έχει λίγα γονίδια από τη ράτσα. Το σίγουρο είναι ότι έχει την πραότητα και την χαλαρή διάθεση της ράτσας, μαζί με φουντωτό πορτοκαλί χρώμα που δένει υπέροχα με τα μελιά του σχιστά ματάκια και τα τεράστια μουστάκια του. Ψάχνει υπεύθυνο σπίτι γεμάτο αγάπη για να απλώνεται στους καναπέδες και να κουρνιάζει στην αγκαλιά σας. Εάν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε καλέστε τη Νατάσα στο 6947-824195. nataszak@hotmail.com
149847_161282137246302_152602784780904_273019_4079128_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ αρπάξτε τον!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!:yahoo::yahoo:
Λάμπει ο λάμπης!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστεύω θα υιοθετηθεί
γρήγορα.
είναι κουκλί:redface:

Πωπω ενταξει ηθελα να χωσω το χερι μεσα στο laptop και να το ζουληξω, φανταζομαι θα υιοθετηθει λιαν συντομως!

τελειος!!! θέλω να τον ζουλήξω και εγώ!!

Ο Λάμπης είναι Θεός! Ελπίζω να υιοθετηθεί σύντομα. Μοιάζει αρκετά στο Σεβάχ μου ο οποίος είναι περσικός με αγκύρας. Πρέπει και ο Λάμπης να έχει παρόμοιες καταβολές. Οι γάτοι αυτοί είναι πολύ αγαθοί και συντροφικοί μόνο για μέσα σε σπίτι.

Γλυκας εισαι καλε μου!!! Καλη σου τυχη!!!!!

σε ποια περιοχη ειναι ο γατουλης??τον θελωωωωω

χαλάνδρι
αν ενδιαφερεσαι
επικοινώνησε με το τηλέφωνο
που έδωσα

Τελευταία επεξεργασία:
:santa: Eνδυαφερομαι πολυ για αυτον τον κουκλο. Πως μπορω να τον υιοθετησω? :) :inlove: :flowers: :santa:

O κουκλος υιοθετηθηκε σημερα το πρωι, το βραδυ μου το ειπε η κυρια που τον ειχε οτι σημερα το πρωι θα πηγενε να τον παρει η καινουργια του μαμα. efoulito (Γριζουλα) επικοινωνισε και εσυ μαζι της και κλειδωσε.

Mπράβο όμορφε γατούλη!!!:)

rianna
δε πειράζει σίγουρα θα βρεις κάποιο άλλο όμορφο αδεσποτάκι
να υιοθετήσεις.
:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back