din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
31-07-10
13:24
αυτος ο γλυκας ψιψινος
τριγυρναει στο παγκρατι κατω απ το σπιτι μου.τον ανακαλυψα χτες.δυστυχως δεν μπορω να τον κρατησω με τιποτα ουτε καν να τον φιλοξενησω...
εχω 2 γατες και εναν σκυλο και πριν μερικες μερες βρηκα και αλλο ενα γατακι που προσπαθω να του βρω σπιτακι και το σπιτι μου ειναι πολυ μικρο...το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον ταιζω και να του προσφερω χαδακια.ξερω οτι δεν ειναι με την κλασσικη εννοια του ορου ομορφο γατι αλλα ειναι τοοοοσο χαδιαρης που θα τον λατρεψετε!ισως εχει χαθει,ισως τον παρατησαν γιατι ειναι πολυ φιλικος με τους ανθρωπους.οποιος θελει λοιπον εναν ενηλικα γατουλι ας μου στειλει εδω η ας τηλεφωνησει στο 6981648556.
https://www.mypetz.gr/gallery/files/2/0/5/2/0/101_0015.jpg
τριγυρναει στο παγκρατι κατω απ το σπιτι μου.τον ανακαλυψα χτες.δυστυχως δεν μπορω να τον κρατησω με τιποτα ουτε καν να τον φιλοξενησω...
εχω 2 γατες και εναν σκυλο και πριν μερικες μερες βρηκα και αλλο ενα γατακι που προσπαθω να του βρω σπιτακι και το σπιτι μου ειναι πολυ μικρο...το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον ταιζω και να του προσφερω χαδακια.ξερω οτι δεν ειναι με την κλασσικη εννοια του ορου ομορφο γατι αλλα ειναι τοοοοσο χαδιαρης που θα τον λατρεψετε!ισως εχει χαθει,ισως τον παρατησαν γιατι ειναι πολυ φιλικος με τους ανθρωπους.οποιος θελει λοιπον εναν ενηλικα γατουλι ας μου στειλει εδω η ας τηλεφωνησει στο 6981648556.https://www.mypetz.gr/gallery/files/2/0/5/2/0/101_0015.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bruja
Νεοφερμένο μέλος
Η Urania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
31-07-10
14:32
σας εύχομαι καλή τύχη....
κι εγώ βρήκα έναν μικρούλη (που του μοιάζει πάρα πολύ...)προχθές και θα θελα να του βρω μια οικογένεια...αλλά είναι η δυσκολότερη εποχή...
άσε που πολλοί εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους φεύγοντας για διακοπές....
ελπίζω να βρείτε σπίτι σύντομα...ή να είστε πιο τυχεροί από εμάς....
υ.γ. έβαλα ήδη και αγγελία αλλά τίποτε ακόμη...

κι εγώ βρήκα έναν μικρούλη (που του μοιάζει πάρα πολύ...)προχθές και θα θελα να του βρω μια οικογένεια...αλλά είναι η δυσκολότερη εποχή...
άσε που πολλοί εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους φεύγοντας για διακοπές....
ελπίζω να βρείτε σπίτι σύντομα...ή να είστε πιο τυχεροί από εμάς....

υ.γ. έβαλα ήδη και αγγελία αλλά τίποτε ακόμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
01-08-10
22:22
Τι όμορφος! Μοιάζει αρκετά με τη δικιά μου
Καλή τύχη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
02-08-10
13:04
πραγματικα ειναι πολυ ομορφος!μακαρι να του βρω σπιτακι,χτες με ακολουθουσε οταν βγηκα εξω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum