Soularas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
01-11-13
19:10
Ο γατούλης της φωτογραφίας είναι μόλις 3 μηνών,είναι αξιαγάπητος πολύ επικοινωνιακός
και αναζητάει μια ζεστή αγκαλιά.
Όποιος θα ήθελε να υιοθετήσει τον αξιολάτρευτο μικρό με τη μεγάλη κοιλία μπορεί να επικοινωνήσει
στα εξης τηλέφωνα:6942780322-6947341915.
Αριθμός Πρωτοδικείου:6851/2007ΣΠΑΣ.(Αν πάνε όλα καλά θα γίνει συμβόλαιο υιοθεσίας και συμφωνία
να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία).
και αναζητάει μια ζεστή αγκαλιά.
Όποιος θα ήθελε να υιοθετήσει τον αξιολάτρευτο μικρό με τη μεγάλη κοιλία μπορεί να επικοινωνήσει
στα εξης τηλέφωνα:6942780322-6947341915.
Αριθμός Πρωτοδικείου:6851/2007ΣΠΑΣ.(Αν πάνε όλα καλά θα γίνει συμβόλαιο υιοθεσίας και συμφωνία
να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
01-11-13
20:14
Απάντηση: Χαρίζεται αξιαγαπητος γατούλης.
Αγάπη μου γλυκιά... Καλή τύχη να έχεις! Με απέραντη αγάπη να βρεθείς σε ένα ζεστό σπιτάκι!
Αγάπη μου γλυκιά... Καλή τύχη να έχεις! Με απέραντη αγάπη να βρεθείς σε ένα ζεστό σπιτάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.241 μηνύματα.
02-11-13
09:54
Κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!Την καλυτερη τυχη να εχει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum