Χαρίζεται απίθανος περσικός γατούλης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Δεν άντεξα βλέποντας την αγγελία. Ασημένιος γάτος?! Δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα!!! Τρέξτε να προλάβετε! :crazy: :inlove::slourp::worship:

" Χαρίζεται πανεμορφος γατουλης περσικος, πολύ καλος χαρακτηρας, ήρεμος, φιλικός με τους ανθρωπους, 4 μηνων, δεν προκαλει ζημιες. Τον γατουλη δεν ειχα σκοπο να τον απομακρυνω ποτε απο κοντα μου αλλα λογω αλλεργιας που εχει η νεογεννητη κορη μου αναγκαζομαι και τον δινω " Τηλ επικοινωνίας 6974360119

Και ιδού το πλάσμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• persikos_2.jpg
    persikos_2.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 177
  • persikos_1.jpg
    persikos_1.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 173
Που είσαι Μαρίνα να πάθεις εγκεφαλικό!!!:P
Κοίτα μωρό!!!!Απίθανο!!:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...τον λιγουρεύομαι.

αλήθεια..???Κάλλια...τρίτεκνη??

To έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα γ'αυτόν τον γατούλη... πολύ ιδιαίτερο χρωματάκι αυτό το μολυβί,
είναι πανέμορφος!!! :)
Και δεν είναι πλακουτσομούρης, πράγμα που τον κάνει ακόμα πιο κούκλο!!

αλήθεια τον λιγουρεύομαι αλλά το σκέφτομαι πολυ για τρίτο γατούνι. ήδη κάποιες φορές δυσκολεύομαι με τα δύο.
πάντως είναι θεϊκό μωράκι

Εδώ εγώ ξερογλύφομαι...είναι και ίδιος στη φάτσα με τον δικό μου, σκέφτομαι πόσο ωραία χρωματική αντίθεση θα κάνει το λευκό με το γκριζοασημί! Μου έρχεται να τον δαγκώσω τον αφρατούλη...:wacko:

γρήγορα όμως γιατί τέτοια ομορφιά σιγά μην περιμένει για πολύ..;)

Αχ Κάλλια μου ωραία θα ήταν να είχες και άλλο νινι,αλλά να ρε γαμώτο τα έξοδα ανεβαίνουν πολύ μετά..:/:

Πω ρε π....τη τώρα έσκασαν όλα τα πέρσικα που είμαι καλυμμένος;

Και δε με παίρνει να πάρω δεύτερο γατί...

Κλαψ.... περσάκι....:(

ναι ξέρω, όλοι το ερωτευτήκαμε! θεωρητικά το μικρό θαύμα πρέπει να έχει γίνει ανάρπαστο μέχρι τώρα...άσε που σύμφωνα με την αγγελία του δεν φαίνεται να χαλάει παντελόνια και πουλόβερ...;)
Ο Armin πάντως εξελίσσεται εκθαμβωτικά, του τα συγχωρούμε όλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back