Χαρίζεται αρσενικό γατάκι

• Thread starter Thread starter Guest User 58162
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Guest User 58162

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Χαρίζεται αρσενικό γατάκι 37 ημερών. Βρέθηκε πεταμένο από ασυνείδητους σε ηλικία 2 ημερών μαζί με το αδερφάκι του που δεν άντεξε.Είναι υγιέστατος, παιχνιδιάρης και αγκαλίτσας. Αναζητεί οικογένεια γιατί στο σπίτι που φιλοξενείται υπάρχει σκυλί και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.Πηγαίνει στην άμμο και εδώ και 2 μέρες τρώει ξηρά τροφή.

Τηλέφωνο 6977275941 Περιοχή Αιγάλεω

0240l.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ειναι γλυκας!!!!!!!:inlove: Καλη τυχη μικρο μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως κοιταει ετσι το γατουλινακι! σου λιωνει την καρδια!

καλη τυχη να εχει το μωρακι!

μου φαινεται παντως μικροτερο απο 37 ημερων;)

:redface: παναζία μου μια φάτσα!!!!!!!!!! - καλη τυχη στο μικρουλι - ελπιζω να βρει συντομα μια καλη καλη οικογενεια!

Ο μικρός τυχερός γατούλης υιοθετήθηκε ! :clapup::clapup::clapup::clapup:

Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back