Guest User 58162
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
20-03-11
19:29
Χαρίζεται αρσενικό γατάκι 37 ημερών. Βρέθηκε πεταμένο από ασυνείδητους σε ηλικία 2 ημερών μαζί με το αδερφάκι του που δεν άντεξε.Είναι υγιέστατος, παιχνιδιάρης και αγκαλίτσας. Αναζητεί οικογένεια γιατί στο σπίτι που φιλοξενείται υπάρχει σκυλί και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.Πηγαίνει στην άμμο και εδώ και 2 μέρες τρώει ξηρά τροφή.
Τηλέφωνο 6977275941 Περιοχή Αιγάλεω
Τηλέφωνο 6977275941 Περιοχή Αιγάλεω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
20-03-11
20:32
Ειναι γλυκας!!!!!!!
Καλη τυχη μικρο μου!!!
Καλη τυχη μικρο μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
20-03-11
20:54
πως κοιταει ετσι το γατουλινακι! σου λιωνει την καρδια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
20-03-11
21:03
καλη τυχη να εχει το μωρακι!
μου φαινεται παντως μικροτερο απο 37 ημερων
μου φαινεται παντως μικροτερο απο 37 ημερων

Fouko
Νεοφερμένο μέλος
Η Fouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
20-03-11
22:25
παναζία μου μια φάτσα!!!!!!!!!! - καλη τυχη στο μικρουλι - ελπιζω να βρει συντομα μια καλη καλη οικογενεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 58162
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
25-03-11
14:28
Ο μικρός τυχερός γατούλης υιοθετήθηκε ! 

Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.

Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum