Χαρίζεται λοιπόν το ένα αρσενικό που είναι στις φωτογραφίες, μιας και τα άλλα έχουν ήδη βρει σπίτι. Είναι από τα 4 ο πιο καλόβολος, έμαθε αμέσως να πηγαίνει στην άμμο του, (ενώ ένα ακόμα λερώνει παντού
) και είναι ο λιγότερο γκρινιάρης.Δανάη Κλειδά 6934405625 danae_kleida@yahoo.gr
Περιμένω υποψήφιους γονείς!!
Αρ. πρωτοδικείου 6851/2007 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
Εννοείται πως το γατάκι θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση πως θα μένει σε σπίτι και θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να βρει ο μικρούλης σύντομα το καλύτερο σπίτι!

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Εύχομαι σύντομα να βρεθεί σπιτάκι για τον μικρούλη!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Μου έχει φέρει δάκρυα στα μάτια το βίντεο..!
anna 21
Δραστήριο μέλος
πολυ ωραιο βιντεο, ειναι συγκλονιστικη εμπειρια την εχω ζησει και εγω αρκετες φορες, αλλα ποτε δεν ειχα την ψυχραιμια να την καταγραψω! στην τσιτα ημουν μεχρι να γεννηθουν ολα και να ειναι ολα οκ. ισχυει παντως οτι γατουλες που ειναι αγριες οταν ειναι να γεννησουν γινονται τοσο γλυκες και σε εμπιστευονται
αφου στον κηπο στον πατρικο μου εχουν ερθει να γεννησουν γατες που δε μας πλησιαζαν πιο πριν και στη γεννα με αφηναν να της βοηθησω κι ολας, οπως και εσυ στο βιντεο. πολυ πλακα ειχε η μια απ τις τωρινες μας γατες η ροζα που εμεινε εγκυος στους 4 μηνες της και φυσικα δεν το πηραμε χαμπαρι εγκαιρως οποτε ηρθε και γεννησε μεσα στο σπιτι και την αφησαμε στο υπογειο τις πρωτες βδομαδες (μπαινοβγαινε οποτε ηθελε αλλα εκει ενιωθε ασφαλεια). η ροζα λοιπον επειδη ειναι απο πολυ αγρια μαμα αδεσποτη ειναι γατα που μεγαλωσε μεν μαζι μας αλλα εχει ενα αγριο στοιχειο μεσα της. καθε φορα που κατεβαινα στο υπογειο να δω τα μωρα μεχρι να σιγουρευτει οτι ειμαι εγω αρχιζε τα κχχχχχχ!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool