Χαρίζεται ασπρόμαυρος ψιψίνος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
ειμαι ο μπουγιακος κ ψαχνω σπιτι:)
ειμαι 10 μηνων κ αποπαρασιτωμενος.
εχω πρασινα ματακια,ειμαι πολυ ναζιαρης,ησυχος κ εχω εναν υπεροχο χαρακτηρα!
δεν θελω πια να μενω στο δρομο!
εαν ενδιαφερεστε για μενα μπορειτε να μαθετε περισσοτερες πληροφοριες στο :210-9356128
οι φωτογραφιες με αδικουν:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0057.jpg
    DSCF0057.jpg
    454,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • DSC00009 (2).JPG
    DSC00009 (2).JPG
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • B0ub0urik0s.JPG
    B0ub0urik0s.JPG
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSCF0013.jpg
    DSCF0013.jpg
    450,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Τελευταία επεξεργασία:
ουτε αυτη την ναζιαρικη μουσουδα την θελει κανεις???
κριμααααα:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολλά γατάκια για υιοθεσία τον τελευταίο καιρό και υπάρχουν πολλές επιλογές για τους υποψήφιους γατογονείς. :) Άλλα είμαι σίγουρος πως και το ασπρόμαυρο και η παρδαλίτσα θα γίνουν σύντομα ανάρπαστα! :P Μακάρι να μπορούσα να υιοθετήσω και εγώ κάποιο αλλά θα το κάνω αργότερα που θα έχω λίγη παραπάνω αυτονομία και θα ξέρω πιο πολλά πράγματα ώστε να το έχω σαν βασιλία-βασίλλισσα ;)

το θεμα ειναι οτι εχω πολλα γατακια για να δωσω κ τωρα ετοιμαζονται κ δυο ψιψινες να γεννησουν κ ειναι παααρααα πολλα για μεσα το σπιτι (επειδη εχει κρυο τωρα τα βαζω μεσα το βραδυ κ κοιμουνται) κ θα γινει απελπιστικη η κατασταση:/:
γι'αυτο προσπαθω να τους βρω σπιτι να τα φροντιζουν πιο καλα!
γιατι οσο να πεις αλλο τα 20 γατια κ αλλο το ενα η τα δυο...
δεν τους αξιζει :(

Fnou τα γατιά σου δεν τα στειρώνεις ? Πως έχουν μαζευτεί τόσα πολλά ?

τα γατακια,βουλα,δεν ειναι αποκλειστικα δικα μου!
ειναι ημιαδεσποτα...
απλα εγω επειδη τα λυπαμαι να ειναι εξω στο κρυο η το καλοκαιρι στην υπερβολικη ζεστη
αρχιζα να τα βαζω μεσα το βραδυ κ να τα ταιζω.
ετσι δεν εφυγαν ποτε απο την αυλη μου κ οι θυληκες αρχισαν να γεννουν.
παρακαλεσα τους γειτονες να βρουμε καποια φιλοζωικη να τα δωσουμε αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανεις,ουτε για στειρωση.
ετσι εγιναν γυρω στα 20 γατακια,ωσπου ηρθε απεναντι μια νεα γειτονισα που τα αγαπουσε κ αυτη κ βαλαμε μισα μισα τα εξοδα κ στειρωσαμε τις θυληκες τουλαχιστον για να σταματησουν να πολλαπλασιαζονται:)
τωρα τα αρσενικα απο τη στιγμη που θα βρουν σπιτι θα τα στειρωσουν οι νεοι γονεις του,αλλιως δεν θα τα δωσουμε.
κ δε νομιζω καποιος να παρει γατι που να το θελει για μεσα το σπιτι κ να μην τον στειρωσει!

κ αλλες φωτο απο τον ψιψινοοο:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0101.JPG
    DSCF0101.JPG
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF0117.JPG
    DSCF0117.JPG
    237 KB · Εμφανίσεις: 39
φωτο με τον μπουζουκο τον ομορφοοο:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0240.JPG
    DSCF0240.JPG
    129,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSCF0236.JPG
    DSCF0236.JPG
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 33
ο μπουγιακος ακομα περιμενει γα το νεο του σπιτι:redface::redface::redface:

ο μπουγιαακος:clapup:

Συνημμένα

• DSCF0111 (2).JPG
    DSCF0111 (2).JPG
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 29
πω πω τι μουριτσα ειναι αυτη..μην ανησυχεις fnou κατι θα βρεθει για τον μικρουλη.;)

αμ βέβαια όταν "οι άλλοι " ονόματα δε λεμε υπολείψεις δεν θίγουμε βάζουν τα οικόσιτα να γεννούν....τα γλυκά μου τα αδεσποτάκια που να βρούν σπίτι...αχ μικρό μου εύχομαι να βρεις γρήγορα το δικό σου σπίτι...

κ γω αυτοοο ευχομαι:D
να βρει ενα σπιτακι γρηηγορααα:clapup:

νεες φωτο απο τον μπουγιακοοο που θελει ολη την ωρα να ειναι μεσα στο σπιτιιιιι:whistle:

Συνημμένα

• DSCF0108.JPG
    DSCF0108.JPG
    188,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF0105 (3).JPG
    DSCF0105 (3).JPG
    148,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCF0110 (2).JPG
    DSCF0110 (2).JPG
    155,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Αχ το μωρό μου είναι πολύ γλύκας.

ο μπουγιακοοος:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0055.JPG
    DSCF0055.JPG
    199 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF0057 (2).JPG
    DSCF0057 (2).JPG
    222,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCF0068 (4).JPG
    DSCF0068 (4).JPG
    149,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF0071 (3).JPG
    DSCF0071 (3).JPG
    179,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF0092 (3).JPG
    DSCF0092 (3).JPG
    222 KB · Εμφανίσεις: 41
Το όμορφος που είναι!!!:P:P:D:D Πάντως τα απρομαυράκια έχουν πολύ καλό χαρακτήρα..μιλάω εκ πείρας!!!:P:P:D
Καλύ τύχη στο μωρό!!!:D:D:P:P:P

εχεις απολυτο δικιοοο:)
ειναι πολυ ησυχοος το γλυκο μου
:redface::redface::redface:

νεες φωτο απο τον μπουγιακοοοοοοο:whistle:

Συνημμένα

• DSCF0179.JPG
    DSCF0179.JPG
    184,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSCF0190 (2).JPG
    DSCF0190 (2).JPG
    214,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Είναι ένας ασπρόμαυρος κούκλος! Καλή τύχη , μακάρι να βρει το σπίτι που του αξίζει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back