Χαρίζεται γάτος Περσίας με τσιντσιλά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.179528235497179.38570.100003200125179&type=3

Ο Τούφας είναι περίπου 2-3 ετών ημίαιμος Περσίας με Τσιντσιλά. Αυτές οι πληροφορίες μας εδόθησαν. Υγιέστατος, χρώματος ρωσικό μπλε, στειρωμένος, επεστράφει από τη μαμά του στο κατάστημα από όπου της τον είχαν αγοράσει ως δώρο γιατί δεν τον ήθελε πια .....!!!! Ενώ περίμενα ένα.... τουλάχιστον άτακτο γατί, ήρθα αντιμέτωπη με ένα κατατρομαγμένο πλάσμα που κρύφτηκε κάτω από το κρεββάτι μου και έκανε 24 ώρες να ξεμυτήσει και άλλες 24 ώρες να με εμπιστευθεί και να με πλησιάσει. Τώρα βέβαια έχει γίνει κάτι σαν ...... το σκυλάκι μου. Ίσως είναι και γνώρισμα της φυλής των προγόνων του (Περσίας, Τσιντσιλα). Με παίρνει από πίσω, κάθεται δίπλα στη καρέκλα ή όπου είμαι και περιμένει και όταν κουραστεί και θέλει να πάει για ύπνο ...... ακούω το γλυκύτερο νιαούρισμα που έχω ακούσει. Γιατί ο Τούφας δεν κοιμάται μόνος. Κοιμόμαστε αγκαλιά!!!
Ο Τούφας ο χαδιάρης, λοιπόν είναι έτοιμος να πάει στο δικό του μόνιμο σπίτι, στη δική του παντοτεινή μαμά! Είναι πολύ γλυκός και καθαρός γατούλης, ήσυχος και το τονίζω, δεν κάνει σκανταλιές και συνκατοικεί άνετα με άλλες γάτες και σκυλάκια.
Αν ενδιαφέρεσθε για τον Τούφα και είστε προετοιμασμένοι για ... πολλααααα χάδια και χουρχουρητά ....το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6946818171 ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΡΔΗ
Αδέσποτη Ζωη / Stray-Life.gr Αριθμός Εγκρισης Πρωτοδικείου 4606 / 2011

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• toufas.jpg
    toufas.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 967
  • toufas1.jpg
    toufas1.jpg
    144,5 KB · Εμφανίσεις: 706
  • toufas2.jpg
    toufas2.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 508
Δείχνει υπέροχος κι απ' ό,τι περιγράφεται πρέπει να έχει εκπληκτικό χαρακτήρα!
Εύχομαι να βρει αυτό που του αξίζει κι αυτή τη φορά να είναι για πάντα κι όχι μέχρι να..... τον βαρεθούν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχουλα μου γλυκια.Ευχομαι να βρεθει το μονιμο σπιτακι του,και αυτοι που θα τον αγαπησουν πραγματικα.:)

:O
Νομιζα πως μαζι με τη γατα δινοταν πακετο και ενα τσιντσιλα!
μα ειναι δυνατον να διασταυρωνουν τρωκτικο με αιλουροειδες;
νταξ δεν ειναι και τερατογεννεση και σιγουρα θα εχει απιστευτο τριχωμα αλλα...φρικ

Δεν σε πιανω Ντιοτιμα μου.Καμια διασταυρωση με τρωκτικο δεν εγινε.Το τσιντσιλα,ειναι περσικη γατα και αυτη,απλα να το πω..λιγο διαφορετικη.Γατα ειναι η περσιας γατα και η τσιντσιλα.:redface:

Και αν κρίνω από το αποτέλεσμα...μόνο τερατογένεση δεν μοιάζει ο κούκλαρος! ;)

*λιποθυμάει*
ντάξει, αν δε βρει κι αυτός ο γάτος σπίτι, καμία γάτα στον κόσμο δεν έχει ελπίδες!

τι βλεπουν τα ματακια μου;:jumpy::wacko::hypno::blink::crazy: ενας πραγματικος θεος:inlove::inlove::inlove: ακοοοοοομη να βρει σπιτι αυτος ο :alljumpy:αγγελος; συμφωνω φλωρα μου και επαυξανω:thumbsup::thumbsup::thumbsup::angel::angel::angel:

Τι ματάρες εξωτικές είναι αυτές!!!!!!!

Ε ναι, ήταν φυσικό...ο μικρός θεός υιοθετήθηκε κιόλας! Happy end, μπορείτε να κλειδώσετε :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back