Χαρίζεται γαλανομάτης μπόμπιρας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ofilia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
"Τζααααααααααα!Ειμαι ο μικλοθ ο Μπομποθ,πεληφανο αντλακι με γαλανο ματακι;)πωθ βλεθηκα εδω που βλεθηκα μη με λωτατε γιατι δε τσελω.:P
Τσελω οτι ειμαι μοναχουληθ μεθα θε ενα μπανιο και τσελω οτι δε μου αλεσει καθολου,για αυτο αυτοχαλιδομαι καλε,πλολαβετε με ντεεεεεεεεεε:redface:"

Ο μικρουλης χαριζεται σε υπευθυνο γονιο,ειναι 1,5μηνων περιπου,αποπαρασιτωθηκε μεσα εξω,και συντομα θα εμβολιαστει.Ειναι ησυχος γλυκυτατος και με απιστευτη αναγκη παρεας και χαδιου,τρομερος αγκαλιτσας:D
Για πληροφοριες εδω
Φιλοζωικο σωματειο Φλωρινας,αρ.πρωτοδ.40/2013
Ο μικρος πλεον φιλοξενειται Θεσ/νικη
View attachment DSC_0109.jpg
12283093_1664142520495629_1193235281_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Χαριζεται γαλανοματης πριγκηπας!

Πωπωπω!!! Τι κουκλί είναι αυτό το μικλό.
Εύχομαι σύντομα να βρει τον άνθρωπο που θα του δώσει το παντοτινό του σπιτάκι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι γλύκας μωλέ :inlove:, πού να πάρει λίγο ακόμα τα πάνω του, θα γίνει φοβερός γατούλης!
Να βρεθεί γρήγορα στο καλύτερο σπίτι, όπως αξίζει σε τέτοιο πριγκιπόπουλο ;)

Απάντηση: Χαρίζεται γαλανομάτης πρίγκηπας!

Η πιο ζεστή, ολοδική σου αγκαλιά να είναι το δωράκι σου, όμορφό μου μπιζουδάκι:inlove:

Τι ομορφος γαλανοματης ειναι αυτο το μικρο γατακι!! Ευχομαι μωρακι μου τα Χριστουγεννα να εισαι μεσα σε μια τρυφερη ανθρωπινη αγκαλιτσα και σε δικο σου σπιτακι!!:inlove::inlove:

Απάντηση: Χαρίζεται γαλανομάτης πρίγκηπας!

Eeeeπαιδια ,τωρα ειδα η ανοητη και τον Νανουκ,και εχουμειδιο τιτλο ,καλε πως αλλαζω τιτλο;καποιος μοντερατοτης θα μου τον φτιαξει;καντε μας γαλανοματη μπομπιρα-ο νανουκ δικαιωματικα εχει τιτλο πριγκηπα.!

Αίτημά σας ικανοποιήθηκε :)
Έτσι κι αλλιώς, το αγαπάκι αυτό, έχει "πριγκιπική" ομορφιά και χάρη (τυχερός ο γατο-γονιός που θα την απολαμβάνει για μια ζωή) :D

Ευχαριστω πολυ,το απογευμα θα σας βαλω κι αλλες φωτο,οσο καθοταν να το βγαλω γιατι ολο τριβεται κ θελει αγκαλιτσα
Με εχει τη καρδια κομματια ,υπερτατη αναγκη για αγκαλια το καλουλη μου,με τρωνε οι τυψεις που ειναι τοσο πολυ μοναχουλη του,θα σκασω:(
Τετοιο γατουδακι δεν μου ξαναετυχε,ησυχο και τοσο καλοβολο,δεν εχω λογια να περιγραψω:'(παω να του κανω παρεα λιγακι...

View attachment DSC_0115.jpg

View attachment DSC_0114.jpgΚαλυτερες δεν μπορεσα να βγαλω ,δεν καθεται θελει αγκαλιτσες λεμεεεεεεε
Στη μυτουλα μην δινεται σημασια ,ειναι απο τη κακομοιρια του δρομου,θα φυγουν οι πληγουλες μας και θα γινει ακομα ομορφοτερο το ζαχαρωτο μου!
12277107_1664388810471000_427111648_n.jpg

12308969_1664388830470998_766357978_n.jpg

Συνημμένα

Μπραβο Οφιλια που φροντιζεις αυτο το μικρο ζαχαρωτο,οπως λες,ονομα και πραγμα,πολυ γλυκας ο μικρουλης,ευχομαι να τον ερωτευτουν συντομα και να βρει το σπιτακι του δεν μπορω να δω τις καινουριες φωτογραφιες ομως.

Γλυκό μου μαναράκι, πόσο σου έχει λείψει η αγάπη...
Τώρα όμως που σε ανέλαβε η θεία ofilia θα βρεις την οικογένεια που θα σε κάνει βασιλιά και θα ζήσεις ζωή χαρισάμενη μέσα σε αγκαλιές που θα σε λατρεύουν και πάνω σε καναπέδες και κρεββάτια. :)
Εδώ βρε βρήκε σπίτι ο Μάγκας, εσύ δεν θα βρεις που είσαι σαν λουκουμάκι; ;)

Γλυκό μου μαναράκι, πόσο σου έχει λείψει η αγάπη...
Τώρα όμως που σε ανέλαβε η θεία ofilia θα βρεις την οικογένεια που θα σε κάνει βασιλιά και θα ζήσεις ζωή χαρισάμενη μέσα σε αγκαλιές που θα σε λατρεύουν και πάνω σε καναπέδες και κρεββάτια. :)
Εδώ βρε βρήκε σπίτι ο Μάγκας, εσύ δεν θα βρεις που είσαι σαν λουκουμάκι; ;)

Ε ψιτ μεταξυ μας ,καλο το λουκουμακι,αλλα εγω Μαγκα θα διαλεγα:redface:

Ε ψιτ μεταξυ μας ,καλο το λουκουμακι,αλλα εγω Μαγκα θα διαλεγα:redface:
Και που το ξέρεις καλέ αν μεγαλώνοντας δεν γίνει ένας μάγκας κι αυτό το μπομπιρίνι, εεεεεε;

Πανέμορφος ο μικρός ήδη....σκέψου πως θα γίνει μεγαλώνοντας!!!! μπράβο που τον φροντίζετε!!!

View attachment DSC_0135.jpg

View attachment DSC_0133.jpg

View attachment DSC_0134.jpg
Κυλιεθ και κυλιοι,εδω φυθικα με ελωτευονται,ολοι εκτοθ απο ετσι θιχαμενα τελατα:mad:
Πλεπει να βλω το ολοδικο μου θπιτακι,βαλιεμαι θτο μπανιο:mad:
12305768_1665356590374222_800812602_n.jpg

12319466_1665356593707555_2033922748_n.jpg

12309096_1665356603707554_812911077_n.jpg

Συνημμένα

Αχ ατό το γλωθάκι του, θα του το φάω! :P
΄Αντε μαναράκι μου να βρεθεί η καρδιά που θα σε βάλει μέσα της για να μεγαλώσει κι η ίδια και να γλυτώσεις από τα τέλατα. :)
12319466_1665356593707555_2033922748_n.jpg

Κυλιες και κυλιοι,θα θαθ πω ενα μυθτικο,θθθθθθθθθθ,μην μαθ ακουθουν μεχλι λεει να επιθημοποιηθει-θωθτα το ειπα;;;
Θαθ γλαφω απο το νεο μου θπιτακι:D:D

Δεν θα πούμε τίποτα γλυκό μας μπομπιράκι.;)
Θα είναι το μυστικό μας, μέχρι η μαμά να το ανακοινώσει και επισήμως:clapup:
2015-01-31_221715.jpg

Μπραβο μικρουλη,περιμενουμε το μυστικο να το επιβεβαιωσει η μαμα σου!:yahoo:

Γεια σας,επισημα ο μικλοθ μου υιοθετηθηκε,μαλιστα μια υιοθεσια,φτου σκορδα μας,υπεροχη
Εχει και μια αδελφουλα 4μηνων κουτσουνι και μια σκυλιτσα!θα σας εχω νεα απο το θεματακι των γαταπληκτικων οταν αξιωθω να γραψω κι εκει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back