Χαρίζεται γατάκι (Ψάχνω άτομο από Σάμο)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

spyros1

Νεοφερμένο μέλος

Ο spyros1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Καλησπέρα. Είμαι στη Σάμο διακοπές για 2 εβδομάδες. Τη δεύτερη μέρα μέρα βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο το οποίο πήρα στο σπίτι. Κάποιοι ασυνείδητοι μάλλον το παράτησαν, το γατάκι είναι πολύ φιλικό. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που να μένει στη Σάμο και να θέλει να το υιοθετήσει ή να γνωρίζει κάποιον/κάποια που να μένει εκεί και να το θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Θα είμαι Σάμο μέχρι τις 18 Αυγούστου και στο internet θα μπαίνω κάθε δεύτερη μέρα. Ελπίζω να βρεθεί ένα ζεστό σπίτι, θα περιμένω με αγωνία μέχρι τη την επόμενη φορά που θα μπω στο internet!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως ΑΝ σας ειναι ευκολο να το κρατησετε οσο εισαστ'εκει και οταν θα γυρίσετε να το δωσετε γιατι μου φαινεται πιο ευκολο να το δωσετε αθηνα παρα σαμο... τέσπα.. Καλη τυχη και μια δυο φωτογραφιες θα βοηθουσαν:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτογραφία δυστυχώς δε μπορώ να βάλω γιατί δεν έχω καλώδιο που να συνδέει τη φωτογραφική με το PC.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back