TITANAS84
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θεοδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
02-05-11
11:38
Ειναι ασπρο με μαυρη ουρα και λιγο μαυρο στο κεφαλι.Το βρηκα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας και το κυνηγουσε ενας γατος να το φαει.Πρεπει να ναι ενος μηνα.Εχω 3 γατες 2 σκυλια και 2 πουλια οποτε καταλαβαινετε.
Δεν εχω φωτογραφια του ελεω προβληματος στο κινητο.Ειναι παιχνιδιαρικο και παει σαν καβουρας χοροπηδωντας οταν παιζει.
Μενω περιστερι αλλα μπορω να το φερω σε εσας.Οποιος το θελει ας επικοινωνησει,αμαρτια ειναι να το αφησω χωρις προστασια.
Δεν εχω φωτογραφια του ελεω προβληματος στο κινητο.Ειναι παιχνιδιαρικο και παει σαν καβουρας χοροπηδωντας οταν παιζει.
Μενω περιστερι αλλα μπορω να το φερω σε εσας.Οποιος το θελει ας επικοινωνησει,αμαρτια ειναι να το αφησω χωρις προστασια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
02-05-11
11:48
Απάντηση: Χαριζεται γατακι ασπρο με μαυρες πινελιες
Ευχομαι οτι καλυτερο στο γατουνι! Μπραβο σου που το εσωσες. Οταν μπορεσεις βαλε και φωτο
Ευχομαι οτι καλυτερο στο γατουνι! Μπραβο σου που το εσωσες. Οταν μπορεσεις βαλε και φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
04-05-11
21:47
Ειναι πολυ ομορφο!!! Μπραβο σου το εσωσες!
Καλη τυχη στο γατακι!
Ειναι πολυ ομορφο!!! Μπραβο σου το εσωσες!
Καλη τυχη στο γατακι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
09-05-11
19:00
Κουκλάκι είναι! Καλή τύχη να έχει!!!!
Κουκλάκι είναι! Καλή τύχη να έχει!!!!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
13-05-11
14:30
Αγάπη μου!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum