indrilgon
Δραστήριο μέλος
Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
27-09-10
21:31
Αυτός ο μικρούλης μπούκαρε μεσα στο σπίτι μου μολις ανοιξα την πορτα νωρίς το απόγευμα, ακουγα νιαουρισματα αλλα δεν πίστευα πως ενα γάτακι βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία και μάλιστα πως θα ειχε το "θράσος" να μπει μεσα στο σπίτι μου. Ειναι αρσενικο 2 μηνων, μαθημένος σε αμμο, ΠΟΛΥ χαδιαρης, τρυφερός και τρομερά αγαπησιάρης (αυτη την στιγμη κανει πατουσακια στο πόδι μου
).
δυστυχώς δεν μπορω να τον κρατήσω για πολλές μέρες, ειμαι πνιγμένη αυτον τον καιρο και μενω ελάχιστο χρόνο σπιτι, και αυτον που μένω πρεπει να δουλεύω (ετοιμάζω πτύχιακή και φευγω για ερασμους οποτε ειναι λιγο χάος η κατασταση, μετακομίσεις κτλ, μέχρι και τον γάτο μου χρειάστηκε να τον αφήσω στους δίκους μου αυτο το διάστημα. ) :/ Αν ξερετε κάποιον να θελει γατάκι στα Γιάννενα, παρακαλώ προωθήστε!
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/4/3/8/2/photo_on_2010-09-27_at_20.51_57718.jpg
).δυστυχώς δεν μπορω να τον κρατήσω για πολλές μέρες, ειμαι πνιγμένη αυτον τον καιρο και μενω ελάχιστο χρόνο σπιτι, και αυτον που μένω πρεπει να δουλεύω (ετοιμάζω πτύχιακή και φευγω για ερασμους οποτε ειναι λιγο χάος η κατασταση, μετακομίσεις κτλ, μέχρι και τον γάτο μου χρειάστηκε να τον αφήσω στους δίκους μου αυτο το διάστημα. ) :/ Αν ξερετε κάποιον να θελει γατάκι στα Γιάννενα, παρακαλώ προωθήστε!
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/4/3/8/2/photo_on_2010-09-27_at_20.51_57718.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
27-09-10
21:35
Απάντηση: !!! Χαρίζεται γατάκι αρσενικό Στα γιάννενα !!!
Ο μικρούλης είναι πανέμορφος!!!! Εύχομαι τα καλύτερα
Ο μικρούλης είναι πανέμορφος!!!! Εύχομαι τα καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum