Χαρίζεται γατάκι με πρόβλημα στην όραση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alchimistis86

Νεοφερμένο μέλος

Ο Alchimistis86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Η ψιψινέλ βρέθηκε στην περιοχή της Ν. Ερυθρέας με πρόβλημα στην όραση είναι πανέμορφο και πανεξυπνο δυστηχώς δε μπορώ να το κρατήσω γιατι έχω ήδη ένα σκυλάκι στο διαμέρισμα μου και δεν τα πάνε πολύ καλά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 693 8567373 Μανώλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• cicinel2.jpg
    cicinel2.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 36
Πανέμορφο τιγράκι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://img43.imageshack.us/i/dsc3844b.jpg/
Σήμερα πήγαμε στον γιατρό και έγιναν και κατα πρώτα εμβόλια, είναι υγιέστατο εκτός από το ματάκι το δεξί απο το οποίο δεν βλέπει.

Τι καλο που ειναι!!! Ευχομαι καλη τυχη στο γατουνακι και συντομα στο καινουριο του σπιτι!!!!

ποποοοοοοο..ειναι πανεμορφοοοο:clapup::clapup::clapup:
καλη τυχη
:)
επισης βαλε την αγγελια της μικρης και σε αλλα σαιτ...
αγγελιοπολις,χρυση ευκαιρια,αδεσποτολογιο κλπ...

Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να βρει ενα ζεστο σπιτακι!!!

Ψυχούλα μου...
Μια κούκλα είναι!
Να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι που θα την αγαπάνε εύχομαι :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back