zgina76
Νεοφερμένο μέλος
Η zgina76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-06-12
18:29
Χαρίζετα γατάκι, 45 ημερών, αρσενικό, λευκό, ένα ματάκι πράσινο, ένα ματάκι μπλέ, κούφο (όπως η πλειοψηφία των λευκών γατιών / ανθρώπων). Βρέθηκε πολυ ταλαιπωρημένο σε μια νησίδα στην προέκταση του περιοφεριακού προς Ηλιούπολη. Είναι πολύ φιλικό και παιχνιδιάρικο. Το γατάκι το φιλοξενώ εγώ αλλά επειδή έχω ήδη μια γατούλα και δύο μεγαλόσωμα σκυλιά μου είναι δύσκολο να το κρατήσω. Είναι υπό την προστασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης / ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997. Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προυποθεση ότι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία. Τηλ. επικοινωνίας: 6932425737
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
26-06-12
19:23
Απάντηση: Χαρίζετε Γατάκι, ο "Snow"
Είναι απίστευτα όμορφο!!Την καλυτερη τυχη να εχει!
Είναι απίστευτα όμορφο!!Την καλυτερη τυχη να εχει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
26-06-12
20:03
Είναι πραγματικά πανέμορφο!
Εύχομαι ολόψυχα να βρει σύντομα το νέο του σπίτι!
Εύχομαι ολόψυχα να βρει σύντομα το νέο του σπίτι!

sophia1
Νεοφερμένο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
26-06-12
22:34
είχα την εντύπωση πως όταν έχουν διαφορετικά μάτια,δεν είναι κουφά,τουλάχιστον από την μεριά του πράσινου,όχι του μπλέ ματιου!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
27-06-12
00:33
Το ψυχάκι μου! Εύχομαι να βρει το τέλειο σπιτάκι που θα τον φροντίζουν όπως του αξίζει 

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
27-06-12
00:40
Εύχομαι να βρει γρήγορα σπιτάκι! Είναι πανέμορφος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
27-06-12
09:02
Μια μπουκίτσα ποντικάκι! Την καλύτερη τύχη του εύχομαι 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum