Χαρίζεται γατάκι τύπου Σιάμ,ζουμπουρλό και τρυφερούλη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

starter

Δραστήριο μέλος

Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Τι ειναι απαλό σαν κουκουδακι
εγκατελειμένο σαν γατακι του δρομου και ποιανου η μαμα δε στειρωθηκε κι εκανε αδεσποτακια ρατσας???Ειναι το Κουκουδι Σιαμ Ολκής. Χαριζεται σε υπευθυνους γατογονιους που οπως και δηποτε θα το στειρωσουν και θα το χουν για σπιτι. Οπως ολα τα παρατημενα γατακια ρατσας θα περ...αστουν οι υποψηφιοι απο κοσκινο για να αποφευχθουν παρανομα εκτροφεια και ιδιωτες με ταση για αναπαραγωγη.ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης 6979780445(2-4μμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• siamezaki.jpg
    siamezaki.jpg
    502,8 KB · Εμφανίσεις: 318
  • siamezaki2.jpg
    siamezaki2.jpg
    461,6 KB · Εμφανίσεις: 169
Καλή τύχη μικράκι, τι άλλο να πω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκα που ειναι! :D Καλη τυχη μικρο!

Καλή τύχη στο Σιαμεζάκι!!

Καλη τυχη στο μωρο,θα το εχω υποψιν μου γιατι ακομα με παιρνουν για σιαμεζακια.

Καλη τυχη στο μωρο,θα το εχω υποψιν μου γιατι ακομα με παιρνουν για σιαμεζακια.
Σ΄ευχαριστώ..

Καλή τύχη στο ζουμπουρλο Σιαμεζάκι :clapup:

Ο μικρούλης υιοθετήθηκε σαν ζεστό ψωμάκι και πήγε και σε πολύ καλό σπιτάκι, με χαρέμι όλο δικό του!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back