vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
Ο vagelis74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
11-06-11
15:10
Εκει που εψαχνα την τρικυ μου ερχονται κατι κοριτσια και μου λενε οτι την ειχαν βρει. Τελικα δεν ηταν (δυστυχως)
αλλα βρηκα αυτο το ζουζουνι που ηταν φοβισμενο και νιαουριζε.Ειναι ενα αρσενικο γατακι ,πανεμορφο, πανεξυπνο, χαδιαρης οσο εκει που δεν παει και παιχνιδιαρης. ψαχνει ονομα και σπιτι και εναν γατογονιο που θα το λατρευει. γιατι δεν μπορει να μην το λατρεψει. εχει γινει αποπαρασιτωση και εχει ελεγχθει απο κτηνιατρο.
Θα πρεπει να παει σιγουρα σε σπιτι που υπηρχαν ζωα στο παρελθον ή υπαρχουν ακομα μιας και ειναι πολυ φιλικος με αλλες γατες.
Τηλ επικοινωνιας:6973852809
αλλα βρηκα αυτο το ζουζουνι που ηταν φοβισμενο και νιαουριζε.Ειναι ενα αρσενικο γατακι ,πανεμορφο, πανεξυπνο, χαδιαρης οσο εκει που δεν παει και παιχνιδιαρης. ψαχνει ονομα και σπιτι και εναν γατογονιο που θα το λατρευει. γιατι δεν μπορει να μην το λατρεψει. εχει γινει αποπαρασιτωση και εχει ελεγχθει απο κτηνιατρο.Θα πρεπει να παει σιγουρα σε σπιτι που υπηρχαν ζωα στο παρελθον ή υπαρχουν ακομα μιας και ειναι πολυ φιλικος με αλλες γατες.
Τηλ επικοινωνιας:6973852809
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
11-06-11
18:07
Βίοι παράλληλοι. Κι εγώ μόλις έδωσα για υιοθεσία ένα μικρό γατάκι που βρήκα προχθές ψάχνοντας τον Βερόν! Θα ενημερώσω μια κοπέλα που ίσως ενδιαφέρεται. Καλή τύχη και καλό κουράγιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool