Χαρίζεται γατούλα Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
konstans καλημερα:) απο υγεια η γατουλα πως ειναι?? ειναι ολα καλα? στο κτηνιατρειο βρεθηκε επειδη ηταν αδεσποτουλα?ποσο καιρο ειναι εκει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.
Νομίζω ότι η γατούλα είναι μια χαρά από υγεία,είναι ούτε μια εβδομάδα που βρίσκεται στο κτηνιατρείο.
Έχω την εντύπωση ότι εχτές που πήγα δεν ήταν, θα ρωτήσω μη τυχόν υιοθετήθηκε ήδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να υιοθετήθηκε!!

ειναι υπεροχηηηηη...οι περσικες ειναι η αδυναμια μου!οχι μονο επειδη ειναι ομορφες αλλα και για τον χαρακτηρα τους...!!!γραφω απο θεσσαλονικη και μια φιλη μου ηθελε περσικο γατακι...αν δεν υπαρχει προβλημα μεταφορας θα κανω μια συζητηση μαζι της να δω αν γνωριζει για την φροντιδα τους και αν ειναι καταλληλη για γατομαμα :hmm:

Η γατούλα τελικά βρήκε σπιτάκι, όπως ήταν αναμενόμενο.
Κλειδώνω την αγγελία με την ευχή να φτάσουμε κάποτε στο σημείο που θα υιοθετούνται τόσο γρήγορα και τα ημίαιμα ζωάκια, που δεν γεννήθηκαν τόσο τυχερά:/:.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back