Χαρίζεται γατούλα σιάμ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

marian00

Νεοφερμένο μέλος

Η marian00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γεωργίτσι (Λακωνία). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Χαρίζεται γατούλα σιαμ.Την βρήκα σήμερα στον δρόμο.Με πήρε απο πίσω.Δεν μπορώ να τη κρατήσω δυστηχώς έχω ήδη δύο γάτες.Eίναι πολύ καλή κ χαδιάρα!οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
καλησπερα
ειναι αγορακι η καοριτσακι?
περιπου τι ηλικια υπολογιζεις οτι ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα
ειναι αγορακι η καοριτσακι?
περιπου τι ηλικια υπολογιζεις οτι ειναι?

χμμ νομιζω στην αγγελια λεει οτι ειναι κοριτσακι :)

Αν κρινω απο την φωτο, σιγουρα ειναι μικροτερη των 6 μηνων... ισως ειναι γυρω στα 4

Χαρίζεται γατούλα σιαμ.Την βρήκα σήμερα στον δρόμο.Με πήρε απο πίσω.Δεν μπορώ να τη κρατήσω δυστηχώς έχω ήδη δύο γάτες.Eίναι πολύ καλή κ χαδιάρα!οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει.

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/9/4/4/0/
Το χρυσό μου ειναι κουκλάκι! Ευχομαι να βρει γρήγορα ένα υπέροχο σπιτάκι.!:)

1.5 μηνών είναι! Βρέθηκε σπιτάκι και μάλιστα συγγενής μου! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων :)

Κουκλάκι είναι!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back