lazy
Νεοφερμένο μέλος
Η lazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
13-04-11
13:28
Χαρίζεται γατούλα τριποδούλα, λευκή με μαύρη ουρίτσα και λίγο μαύρο στο αυτάκι. απίστευτα χαδιάρα και ανθρωποκεντρική, ένα υπέροχο γατάκι που ήταν λίγο άτυχο. το ότι έχει μόνο 3 ποδαράκια δεν την εμποδίζει σε τίποτα απολύτως. είναι 3 μιση ετών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
13-04-11
14:03
Οι τριποδούλες είναι τρομερές ακροβάτισσες! Παθαίνεις πλάκα μ' αυτά που μπορούν να κάνουν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
13-04-11
17:49
Ειναι πολυ ομορφη! Καλη τυχη στην γατουλα, γιατι το αξιζει!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
13-04-11
19:44
είχε πάθει ατύχημα ή έτσι γεννήθηκε αυτή η κουκλίτσα;
ας ελπίσουμε να βρει μια οικογενεια που να την αγαπάει
καλή της τύχη!
ας ελπίσουμε να βρει μια οικογενεια που να την αγαπάει
καλή της τύχη!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
15-04-11
00:10
Πανεμορφη! Εχω δωσει κι εγω δυο τριποδακια! Ειναι μεγαλες μαφιες!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum