Χαρίζεται γατούλα!

• Thread starter Thread starter FENALE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

FENALE

Νεοφερμένο μέλος

Η FENALE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας!!!
Είμαι η Λιούη! Μου αρέσει πολύ το όνομά μου και ακούω όταν με φωνάζει η προσωρινή μου μαμά. Ψάχνω ένα σπιτάκι να μπω να χουζουρέψω και να γουργουρίσω ασταμάτητα σε ζεστή αγκαλίτσα. Είμαι πολύ μα πολύ χαδιάρα και θα κρατάω καλή παρέα στην οικογένεια που θα με πάρει και θα με αγαπήσει! Α, ξέχασα να σας πω ότι είμαι μόλις 9 μηνών και απ' ό,τι ακούω τη μαμά μου να λέει δεν θα μεγαλώσω πάρα πολύ! Σας περιμένω, πάρτε τη μαμά τηλέφωνο (6936142900) να σας πει πού είμαι.

Φιλάκια γουργουριστά!!!

ΛΙΟΥΗ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP2977.JPG
    IMGP2977.JPG
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 33
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΥΛΑ!

καρδούλα μοθ γρήγορ ανα βρεις κ εσύ το σπιτάκι σου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη τυχη να εχει η μικρη μας Λιουη:clapup:

Η γατούλα είναι στειρωμένη ? Αν όχι, είναι καλύτερα να την στειρώσεις πρώτα και μετά να την προωθήσεις για υιοθεσία.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back