nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?....487299438074.265959.609978074&type=1&theater
Αριθμός microchip: 934000011065045
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Φαίνεται πολύ όμορφος γάτος!

Εύχομαι να βρει σύντομα το σπίτι του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω πολυ! μακαρι!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
δυστυχως κανενας δεν ενδιαφερθηκε...........:-(((((
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην απελπιζεσαι καλη μου,καποιος θα ενδιαφερθει,ειμαι σιγουρη.Δεν μπορει..

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυρίως μην απελπίζεστε κ συνεχίστε να προσπαθείτε! Ίσως πάρει λίγο περισσότερο καιρό να βρει σπίτι γιατί είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, αλλά είναι ένας κούκλος κ ράτσας κ δεν βρίσκονται εύκολα τέτοια γατόνια

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
nefelouli, χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου, μην χάνεις την ελπίδα σου.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα γατάκι έχει υιοθετηθεί αρκετό καιρό μετά την ανάρτηση της αγγελίας του, οπότε ίσως πάρει λίγο καιρό.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
ακομα δεν βρηκε σπιτι? μια φιλη μου εχασε τον σιαμ της και θελει να τον ξαναβρει!! αλλα εχει πεπασει ενας μηνας απο τοτε και εχει απελπηστει αν ακομα του ψαχνεις ενα σπιτι εγω ενδιαφερομαι!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool