Χαρίζεται γατούλης περσικός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΜΑΙΡΗ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΜΑΙΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Χαρίζεται ο κούκλος της φωτογραφίας. Είναι 3 μηνών και κάτι, περσικό καθαρόαιμο, παιχνιδιάρικο και υγειέστατο. Οι γονείς του είναι ο Μαξίμ και η Μπιζού (και οι δύο είναι δικοί μου) και ψάχνει μία καινούρια οικογένεια να τον αγαπήσει και να τον φροντίσει όσο κι εμείς. Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις και σας υπενθυμίζουμε ότι τα περσικά γατάκια είναι αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι.

Η φωτογραφία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα048.jpg
    Εικόνα048.jpg
    419,5 KB · Εμφανίσεις: 83
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πανέμορφος ο μπεμπέκος σας
εύχομαι καλή υιοθεσία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε

Χαρίζεται ο κούκλος της φωτογραφίας. Είναι 3 μηνών και κάτι, περσικό καθαρόαιμο, παιχνιδιάρικο και υγειέστατο. Οι γονείς του είναι ο Μαξίμ και η Μπιζού (και οι δύο είναι δικοί μου) και ψάχνει μία καινούρια οικογένεια να τον αγαπήσει και να τον φροντίσει όσο κι εμείς. Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις και σας υπενθυμίζουμε ότι τα περσικά γατάκια είναι αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι.

Η φωτογραφία

Γεια σας!!! Θα ήθελα παρα πολύ να υιοθετήσω αυτό το γατάκι!!!!!

Γεια σας!!!Θα ηθελα παρα πολυ να υιοθετησω αυτο το γατακι !!!!!
Καλησπέρα, θα μπορούσες να το προσέχεις? Και πού μένεις?

καλημέρα!!!τι κούκλος έιναι αυτός!!!!ψάχνω κι εγώ ένα γατάκι..έχω ήδη ένα. θηλυκό την μανίνα ...ελπίζω να τα πάνε καλά βεβαια...μένω αθηνα κέντρο

Kαλημέρα!:)
Ενδιαφέρομαι διακαώς για το γατουλι!Εγώ έχω ήδη δύο Περσίας,όμως αυτό το θέλει ο αδελφός μου,που εδώ και κάτι μήνες ψάχνει σαν τρελλός Περσάκι σε αυτό το χρώμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ από τα δικά μου δεν μπορώ να του προσφέρω γατούλι,γιατί σύντομα θα στειρωθούν.:)
Το γατούλι,δεν θα συνυπάρχει με άλλα γατιά,-ο αδελφός μου μένει μόνος του-,εννοείται ότι θα στειρωθεί,και θα είναι σε πολύ φιλόξενο και φιλόζωο περιβάλλον!:)
Μένω κερατσίνι
ΥΓ. Γράφω εγώ αντί για τον αδελφό μου,γιατί σήμερα είναι εκλογικός αντιπρόσωπος...

Τελευταία επεξεργασία:
Καλη τυχη στο γατουνακι!!!! Ειναι πολυ ομορφο!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας όλους σας. Το γατάκι δώθηκε. Ευχαριστώ και πάλι.

Ευχόμαστε και εμείς Καλή Τύχη στον όμορφο γατούλη! Μοιάζει πολύ με τον Σεβάχ μας! Να μαθαίνουμε νέα του που και που και βλέπουμε και καμιά φωτό ελπίζω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back